Khloe Kardashian a postat o fotografie de Crăciun cu băiețelul și True Thompson

Khloe Kardashian a sărbătorit primul ei Crăciun ca mamă a doi copii. Vedeta a împărtășit primul ei portret de familie cu copiii ei, True Thompson, în vârstă de 4 ani, și băiețelul ei, de aproape 5 luni, de Crăciun.

În instantaneul uimitor, Khloe a apărut într-o rochie roșie fără bretele Nicolas Jebran – în timp ce picura în diamante Lorraine Schwartz – în timp ce se ținea de mână cu True, care s-a asortat într-o rochie roșie dulce de la LA ROXX cu pantofi Converse neutri și o fundă roșie în păr.

Pentru a completa trio-ul, Khloe și-a ținut băiețelul în brațe. Pentru rarele sale ședințe foto, acesta a fost îmbrăcat într-un body negru pentru a marca primul său sezon de vacanță.

Crăciun fericit”, a scris femeia de 38 de ani cu inimioare, la care Kim Kardashian a răspuns: Bebelușii mei”.

Într-o altă fotografie, Khloe și True au fost văzute bucurându-se de un moment mamă-fiică. Fetița mea prețioasă”, a legenda Khloe fotografia, mulțumind mărcilor de îmbrăcăminte pentru că le-au făcut ținutele asortate. Khloe și-a întâmpinat fiul – al cărui nume nu a fost dezvăluit public – în iulie, prin intermediul unei mame surogat.

Din septembrie, ea și jucătorul NBA nu mai vorbeau, în afară de coordonarea pentru copii”, a declarat o sursă pentru E! News la acea vreme. Cu toate acestea, Tristan și-a făcut apariția la festivitățile de Halloween ale soților Kardashian-Jenner și, mai târziu, a sărbătorit Ziua Recunoștinței, făcând muncă în domeniul justiției penale cu Kim. În weekend, Khloe s-a alăturat surorilor sale la casa lui Kourtney Kardashian pentru o petrecere emblematică în ajunul Crăciunului, cu dulciuri din belșug, o reprezentație a lui Sia și multe momente de modă care au dat peste cap.

Presiunea de a nu mai fi nevoită să vin cu un elf pe raftul amenajat este singurul cadou de care aveam nevoie astăzi!”, a scris ea pe Instagram Story. Crăciun fericit tuturor! Și la toți o noapte minunată!”

Exit mobile version