Kim Kardashian își mai adaugă o rubrică în CV. Vedeta de televiziune va juca într-un serial

The Kardashians -- "Did Somebody Tape That?" - Episode 102 -- As Kim rehearses for her Saturday Night Live hosting debut, her past continues to haunt her. Khloé deals with her ongoing anxiety and the scrutiny of being in the public eye. Meanwhile, things with Kourtney and Travis Barker are getting more serious. Kim, shown. Photo credit: Hulu

Vedeta de televiziune Kim Kardashian va juca în următorul sezon al serialului „American Horror Story”, realizat de rețeaua de televiziune FX, a declarat luni co-creatorul Ryan Murphy, scrie Reuters.

Kardashian va juca alături de Emma Roberts în cel de-al 12-lea sezon al emisiunii, care se bazează pe o carte ce urmează să apară, numită „Delicate Condition” .

Romanul, care urmează să fie lansat în august, este descris în reclamele online ca un „thriller care urmărește o femeie convinsă că o siluetă sinistră face tot posibilul pentru a se asigura că sarcina ei nu va fi dusă niciodată la termen”.

Autoarea, Andrea Bartz, o numește „o actualizare feministă a „Rosemary’s Baby”.

Murphy a spus într-o declarație că scriitoarea serialului „American Horror Story” Halley Feiffer a creat „un rol distractiv, elegant și în cele din urmă terifiant special pentru Kim, iar acest sezon este ambițios și diferit de orice am făcut vreodată” .

Kardashian a devenit un fenomen al culturii pop alături de surorile ei în reality show-ul „Keeping Up with the Kardashians”, care s-a încheiat în 2021. Familia extinsă Kardashian apare acum în „The Kardashians” de pe Hulu.

Rețeaua FX este deținută de Walt Disney Co.

Citește și:

E-skin. Oamenii de știință chinezi au dezvoltat pielea pentru roboți care se poate vindeca singură

FOTO. Priyanka Chopra sărbătorește primul Paște al fiicei Malti Marie acasă. Ce imagini a postat vedeta

Rihanna și Kim Kardashian în fruntea vedetelor de pe lista miliardarilor Forbes. Cine a ieșit din top

Exit mobile version