• Rihanna este din nou pe lista miliardarilor lumii.
  • Kim Kardashian ocupă locul 2.259, cu o avere de 960 de milioane de lire sterline.
  • În clasamentul Forbes pe 2023 sunt 2.640 de miliardari din 77 de țări sau teritorii.

Rihanna a revenit din nou în topul miliardarilor lumii datorită succesului gamei sale de lenjerie intimă Savage X Fenty și al colecției de cosmetice, scrie Daily Mail.

Popularitatea ei l-a ajutat, de asemenea, pe partenerul ei de afaceri, Bernard Arnault, în vârstă de 74 de ani, să-l depășească pe Elon Musk și să devină cea mai bogată persoană din lume.

Deținătorul Louis Vuitton, cel mai bogat om

Cu toate acestea, cântăreața a coborât în clasamentul întocmit de publicația Forbes, de pe locul 1.729 pe locul 2.020, iar averea i-a scăzut de la 1,36 miliarde de lire sterline la 1,2 miliarde de lire sterline. Arnault, între timp, se află pe locul 1, cu o avere de 168,9 miliarde de lire sterline de la compania sa Moet Hennessy Louis Vuitton.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Cântăreața Rihanna s-a alăturat lui Arnault pentru a-și lansa brandul de frumusețe în 2016, apoi s-a extins la îmbrăcăminte trei ani mai târziu.

Elon Musk are o avere de 144 de miliarde de lire sterline, în scădere cu 39 de miliarde de lire față de 2022, pe fondul preluării controversate a rețelei Twitter și a complicațiilor cu producătorul de automobile electrice Tesla, ale cărui acțiuni s-au prăbușit.

De asemenea, pe locul trei se află Jeff Bezos, cu 114 miliarde de dolari, iar pe patru Larry Ellison, cu 107 miliarde de dolari. Warren Buffett se află pe poziția cinci, cu 106 miliarde de dolari, iar Bill Gates pe șase, cu 104 miliarde de dolari.

În total, există cu 28 de miliardari mai puțini în dolari americani, moneda folosită de Forbes în lista sa.

Un absent notabil este rapperul Kanye West, care a fost scos de Adidas dintr-o afacere despre care se spune că valora 1,2, dar averea sa de 960 de milioane de lire sterline este cu 44 de milioane de lire mai mică decât în 2021, când a apărut prima dată pe listă.

În schimb, Kim Kardashian ocupă locul 2.259, cu o avere de 960 de milioane de lire sterline. A scăzut cu 44 de milioane de lire sterline față de 2021, când a apărut pentru prima data în Forbes.

Jay-Z, singura celebritate cu o avere în plină creștere

Alte celebrități din clasament îl includ pe Jay-Z, pe locul 1.127. El este singura mare vedetă care și-a văzut averea în creștere. Rapperul, căsătorit cu cântăreața Beyoncé, are o avere de 2 miliarde de lire sterline, cu 880 de milioane de lire sterline mai mult decât anul trecut, când a intrat pentru prima dată în registrul miliardarilor.

Oprah Winfrey se află pe locul 1.217, cu o avere de puțin peste 2 miliarde de lire sterline. Ea a apărut pentru prima dată pe listă în 2003, când avea 800 de milioane de lire sterline (1 miliard de dolari).

În total, în clasamentul Forbes pe 2023 sunt 2.640 de miliardari, provenind din 77 de țări sau teritorii.

Citește și:

Fostul premier italian Silvio Berlusconi este internat la terapie intensivă. Cauzele spitalizării

Donald Trump a uitat de soție? Și-a lăudat familia în discursul de la Mar-a-Lago, dar nu a menționat-o pe Melania

Regele Charles și „Regina Camilla” au trimis invitațiile pentru încoronare. Cum arată documentul