• Kim Kardashian a confirmat că formează un cuplu cu jucătorul de fotbal american Odell Beckham Jr., după luni de speculații.
  • Cei doi și-au început relația în septembrie, fiind văzuți împreună la mai multe evenimente, inclusiv la petrecerea de după decernarea premiilor CFDA și la petrecerea de dinaintea premiilor Grammy organizată de Jay-Z.
  • Beckham Jr. s-a despărțit de iubita sa de lungă durată, Lauren Woods, în septembrie, aceasta fiind aceeași lună în care au început să circule zvonurile despre relația sa cu Kardashian.

După luni de zile de speculații, Kim Kardashian a recunoscut că se formează un cuplu împreună cu jucătorul de fotbal american Odell Beckham Jr., scrie The Mirror.

Cei doi și-au început relația pentru prima dată în septembrie și apoi au fost văzuți împreună la petrecerea de după decernarea premiilor CFDA în noiembrie.

Cei doi au fost văzuți sosind împreună la petrecerea de dinaintea premiilor Grammy a lui Jay-Z din West Hollywood.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Sursele spun că au ales să păstreze tăcerea din cauza ambelor foste soții.

„Kim are o relație romantică cu Odell încă din vara anului trecut și credea că a reușit să țină totul secret”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

„Nu se vede cu nimeni altcineva în acest moment – cel puțin nu din câte știu prietenii ei apropiați”.

De ce și-au ținut cei doi relația secretă?

Se pare, de asemenea, că Kim ține relația secretă pentru a nu părea o „distrugătoare de cămin”. Se pare că a început să se întâlnească cu Odell la scurt timp după ce bărbatul de 31 de ani s-a despărțit de iubita lui de lungă durată, Lauren Woods.

Lauren și Odell au împreună un fiu de un an, Zydn. Cei doi și-au anunțat despărțirea în septembrie – în aceeași lună în care au început zvonurile despre Kim și Odell – dar nu este clar când s-a încheiat de fapt relația.

Citește și