• „Kingdom of the Planet of the Apes” va avea premiera în cinematografele din România pe 8 mai.
  • „Kingdom of the Planet of the Apes” este regizat de Wes Ball, cunoscut pentru „Maze Runner”.
  • Povestea are loc la aproape 300 de ani după „War for the Planet of the Apes” din 2017.
  • Criticii consideră că ultimul film poate deschide un nou capitol pentru viitoare filme.

Chiar dacă mai ai de așteptat câteva zile, nu strică să afli câte ceva din spatele cortinei. Reacțiile criticilor la „Kingdom of the Planet of the Apes” nu au încetat să apară.

Regizată de Wes Ball (Maze Runner) cea mai recentă apariție a francizei Planeta maimuțelor va continua povestea din trilogia lui Andy Serkis. Povestea are loc la aproape 300 de ani după „War for the Planet of the Apes” din 2017. Unii critici compară franciza cu cea a Star Wars, un fel de superlativ – „unul dintre cele mai bune reboot-uri de francize existente.”

Singurele critici, și acele minore, au fost țintite către finalul filmului. Criticii spun că nu numai că al patrulea film nu dezamăgește, dar deschide poarta către nou capitol al acestei moșteniri, completat de o mulțime de influențe din partea lui Caesar.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META

Andy Serkis nu mai este MVP-ul filmului. Având în vedere cât de multe laude primește deja această nouă parte, ar putea fi pregătită scena pentru ca „Kingdom” să fie doar prima parte a unei francize noi care să dureze încă câțiva ani.

Citește și