• Kristen Stewart s-a săturat să vadă” scene de sex nerealiste în filme.
  • Actrița în vârstă de 33 de ani este mândră de momentele intime pe care le împărtășește cu colega de scenă Katy O’Brian.
  • Katy speră ca scenele să încurajeze publicul să fie mai deschis cu propriii parteneri.

Kristen Stewart s-a săturat să vadă” scene de sex nerealiste în filme. Actrița în vârstă de 33 de ani este mândră de momentele intime pe care le împărtășește cu colega de scenă Katy O’Brian în noul lor film Love Lies Bleeding deoarece consideră că sunt mai literale” și mai puțin false” și mecanice decât ceea ce se arată de obicei publicului, scrie Bang Premier.

Ea a declarat pentru NBC News: Sexul simulat, ca și cum ar fi o chestie care se întâmplă în mod obișnuit, este atât de banal, și este ca și cum actorii au această chestie implicită în care, cum ar fi, OK, ar trebui să ne sărutăm și să facem sex acum”.

Pur și simplu nu așa fac oamenii sex și m-am săturat să văd asta. Atingând cu adevărat detaliile și vorbind despre experiența fizică mai mult decât chiar văzând-o, ca și cum am verbaliza-o, vorbind unul cu celălalt, împărțind spațiul, ca și cum nu ar fi trebuit să fie tăiat într-o tonă de cadre diferite, s-a simțit ca… un lucru cu adevărat frumos pentru a oferi o experiență care a fost, cum ar fi, literală în loc de falsă.”

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Katy speră ca scenele să încurajeze publicul să fie mai deschis cu propriii parteneri.

Ea a spus în interviul comun: Dacă cineva ia ceva din acest film, este să își întrebe partenerul ce îi place. Nu vezi asta într-un film.”

Citește și