• „Îmi place Twilight, dar nu”, a scris un fan pe Twitter.
  • Saga a fost anterior adaptată într-o franciză de film de mare succes, cu Robert Pattinson în rolul vampirului Edward Cullen și Kristen Stewart în rolul Bella Swan.
  • Seria de cinci filme a început în 2008 și s-a încheiat în 2012.

Era de repornire a fost anunțată oficial de știrile despre un serial TV Twilight în lucru. Aceasta urmează după numeroasele anunțuri de remake ale Warner Bros săptămâna trecută, care au inclus un serial TV Harry Potter, noi filme Lord of the Rings și un spin-off al The Big Bang Theory, scrie The Independent.

Saga a fost anterior adaptată într-o franciză de film de mare succes, cu Robert Pattinson în rolul vampirului Edward Cullen și Kristen Stewart în rolul Bella Swan. Seria de cinci filme a început în 2008 și s-a încheiat în 2012, încasând un total de 3,4 miliarde de dolari la nivel mondial. Pe Twitter, fanii înfocați ai francizei au fost împărțiți între entuziasm și trepidare în legătură cu știrile unei versiuni TV a poveștii.

„Îmi place Twilight, dar nu”, a scris un fan pe Twitter alături de mulți care au scris simplu: „Nu îl vrem.” „Emisiunea TV Harry Potter în curs de dezvoltare la Max, Lionsgate dezvoltă o serie Twilight, noul film Jocurile foamei anul acesta… .E din nou 2011”, a glumit un altul. Alții au fost mai încurajatori cu ideea.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
HARRY POTTER DAY
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI

Citând surse, THR a raportat că adaptarea este încă „la început” și nu are încă un scriitor sau o rețea atașată proiectului. Cu toate acestea, ei au spus că autorul Meyer este de așteptat să fie implicat în serie. Un purtător de cuvânt al Lionsgate a refuzat să comenteze atunci când a fost contactat de The Independent.

Citește și