• Au fost câteva filme noi care au ajuns în cinematografe în acest weekend, inclusiv filmul lui Mark Wahlberg de la Lionsgate „Arthur the King”.
  • Topurile aparțin în continuare francizelor, inclusiv „Dune: Part Two”, care se clasează pe locul al doilea după al treilea weekend în cinematografe, cu 29,1 milioane de dolari.
  • „Kung Fu Panda 4”, de la Universal, pare să devanseze „Dune: Partea a doua”.

„Kung Fu Panda 4” rămâne în fruntea box-office-ului din SUA și în al doilea weekend de după lansare. Filmul Universal și DreamWorks Animation a câștigat 30 de milioane de dolari din vânzări de bilete, potrivit estimărilor studioului. Au fost câteva filme noi care au ajuns în cinematografe în acest weekend, inclusiv filmul lui Mark Wahlberg de la Lionsgate „Arthur the King”. Dar topurile aparțin în continuare francizelor, inclusiv „Dune: Part Two”, care se clasează pe locul al doilea după al treilea weekend în cinematografe, cu 29,1 milioane de dolari.

„Kung Fu Panda 4”, de la Universal, pare să devanseze „Dune: Partea a doua” într-o cursă strânsă pentru primul loc. Producția DreamWorks Animation se așteaptă la o încasare de 31,5 milioane de dolari pentru a doua ediție, estimând o scădere modestă de 46% față de impresionanta deschidere de 57,9 milioane de dolari. Filmul a debutat nu prea departe de cele 60,2 milioane de dolari obținute de „Kung Fu Panda” original în 2008; și se menține la fel de puternic (acela a scăzut cu 44,2% în al doilea weekend).

Continuarea filmului va depăși 100 de milioane de dolari în încasări interne în cele trei zile, devenind astfel al doilea titlu al anului care va atinge această bornă. Universal și DreamWorks au micșorat prețul în comparație cu intrările anterioare, realizând „Kung Fu Panda 4” cu un buget de producție de 85 de milioane de dolari. Faptul că filmul este încă aproape de a obține cele mai bune cifre ale francizei este o victorie uriașă.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

„Dune: Partea a doua” ar trebui să se mențină pe locul al doilea, după ce vineri a obținut 8,1 milioane de dolari. Această cifră este cu doar 33% mai mică decât în urmă cu o săptămână, continuând o cursă triumfală, stimulată de un word-of-mouth spectaculos. Epopeea științifico-fantastică a lui Denis Villeneuve este liderul încasărilor de box office ale anului și va atinge 200 de milioane de dolari pe plan intern până la sfârșitul weekendului.

Citește și