• De astăzi îl poți vedea pe Jason Momoa în filmul Aquaman and the Lost Kingdom.
  • Taika Waititi regizează povestea reală „Golul victoriei”, în rolul principal Michael Fassbender.
  • Zack Snider te invită să vezi ultimul său film Rebel Moon – Copilul Focului.

Finalul de an se apropie, însă chiar și așa, lista cu filme proaspăt lansate oferă o mulțime de opțiuni pentru seri petrecute alături de cei dragi – indiferent dacă vorbim despre cinematografe sau pe platformele de streaming.

Ce noutăți ne așteaptă la cinema?

Jason Momoa revine în Aquaman and the Lost Kingdom, în regia lui James Wan. Acum rivalul său, Black Manta, condus de dorința de a răzbuna moartea tatălui său, nu se va opri până nu îl va învinge pe Aquaman. De data aceasta, Black Manta deține forța legendarului Trident Negru, care dezlănțuie o putere malefică de neoprit. Din dorinȚa de a-l învinge, Aquaman va apela la fratele său Orm, fostul rege al Atlantidei, pentru a crea o alianță neașteptată. Împreună, cei doi trebuie să lase deoparte diferențele pentru a-și proteja marea.


În continuare, Crăciunul pe strada cizmarului În ajunul Crăciunului, Stine, în vârstă de 11 ani, călătorește clandestin cu trenul până într-un mic orășel. Căutând să se adăpostească de noaptea rece de iarnă, tânăra se strecoară într-o casă de pe strada Cobbler, în atelierul cizmarului Andersen. Bătrânul morocănos care preferă liniștea se împotrivește prezenței neastâmpărate fetițe. Cu toate acestea, întâlnirea le conduce viețile într-o nouă și neașteptată direcție.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER
BEYONCE FACE SHOW LA VMA

Golul victoriei, regizat de câștigătorul premiului Oscar, Taika Waititi și inspirat de o poveste reală, urmărește drumul echipei naționale de fotbal Samoa American, notorie pentru înfrângerea lor istorică cu 31-0 din 2001. Fiind în pragul Calificărilor pentru Cupa Mondială, echipa îl angajează pe antrenorul Thomas Rongen care se află într-o situație dificilă, sperând că va putea transforma la 180° cea mai slabă echipă de fotbal din lume.

Nu în ultimul rând, Haos în Ajunde Crăciun spune povestea unei familii americane tipice care moștenește o fermă în munții norvegieni. Odată mutată, familia va lua contact nu doar cu peisajul idilic, dar și cu o creatură vicleană din folclorul scandinav: spiridușul de hambar.

Ce ne așteptă pe platfomele de streaming?

De azi poți vedea pe Netflix mult așteptata serie a lui Zack Snider, Rebel Moon-Part One – Copilul Focului, în regia lui Zack Snyder. Când o așezare pașnică de la marginea unei luni îndepărtate se trezește amenințată de armatele unei forțe conducătoare tiranice, un străin misterios care trăiește printre sătenii devine cea mai bună speranță a lor de supraviețuire. Partea a doua este așteptată în cinematografe pe 19 aprilie 2024.

Disney Plus îl prezintă pe Andy în The Naughty Nine, un elev neastâmpărat din clasa a cincea care se trezește fără un cadou de la Moș Crăciun în dimineața de Crăciun. Dându-și seama că trebuie să fi ajuns pe „lista celor obraznici” și simțindu-se nedreptățit, Andy adună o echipă formată din alți opt “obraznici” care să-l ajute să execute un jaf elaborat în Satul Moșului de la Polul Nord pentru a primi cadourile pe care consideră că le merită.

Citește și