• Sir Paul a prezentat cântecul într-un interviu acordat BBC în această vară.
  • Cele două volume sunt împărțite între primele zile de glorie ale trupei și ultima perioadă.
  • Membrii trupei au declarat că finalizarea cântecului a fost o experiență suprarealistă.

La mai bine de 50 de ani de la despărțirea de The Beatles, trupa a anunțat lansarea ultimului lor cântec”. Intitulat Now And Then, acesta se bazează pe o înregistrare demo din anii 1970 a lui John Lennon și a fost finalizat anul trecut de Sir Paul McCartney și Sir Ringo Starr, scrie BBC.

Sir Paul a prezentat cântecul într-un interviu acordat BBC în această vară, spunând că tehnologia AI a fost folosită pentru a reda” vocea lui Lennon de pe o casetă veche. Piesa va fi difuzată în premieră joi, 2 noiembrie, la ora 14:00.

De asemenea, va apărea pe versiunile noi ale albumelor Red și Blue ale trupei The Beatles, care vor fi lansate pe 10 noiembrie. Lansate inițial în 1973, compilațiile care acoperă întreaga carieră au fost descrise de revista Rolling Stone ca fiind probabil cele mai influente albume de mari succese din istorie”.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
SUNT INDIA ȘI JAPONIA XENOFOBE?
BRITNEY ȘI SAM ÎNCHEIE DIVORȚUL

Cele două volume, care cuprind de la Love Me Do până la The Long And Winding Road, sunt împărțite, în esență, între primele zile de glorie ale trupei (albumul Red) și ultima perioadă mai experimentală și mai expansivă (albumul Blue).

Într-un comunicat de presă, membrii trupei Beatles au declarat că finalizarea cântecului a fost o experiență suprarealistă. Era acolo, vocea lui John, limpede ca cristalul”, a spus Sir Paul. Este destul de emoționant. Și noi toți cântăm pe ea, este o înregistrare autentică Beatles. În 2023, să lucrezi încă la muzica Beatles și să fii pe cale să lansezi un nou cântec pe care publicul nu l-a auzit, cred că este un lucru interesant.”

Citește și