• Lady Gaga a dat de înțeles că ar putea dispărea din lumina reflectoarelor – explicând că preferă viața departe de covorul roșu, acasă.
  • Deși cântăreața este binecunoscută pentru aparițiile sale trăsnite pe scenă, ea susține că se bucură mai mult de viață departe de strălucirea și farmecul celebrității.
  • Dar Gaga spune că preferă un ritm de viață mai lent în aceste momente.

Lady Gaga a dat de înțeles că ar putea dispărea din lumina reflectoarelor – explicând că preferă viața departe de covorul roșu, acasă. Senzația pop în vârstă de 36 de ani a explodat pe scena mondială în 2008, odată cu lansarea single-ului Just Dance, care a ajuns în fruntea topurilor.

Apoi a atras atenția pe covoarele roșii din întreaga lume îmbrăcându-se în ținute bizare – de la rochii făcute din păpușile lui Kermit the Frog la haine din carne. În tot acest timp, a continuat să lanseze melodii pop care s-au vândut în milioane de exemplare și a intrat în lumea actoriei, obținând roluri principale în filme și emisiuni TV, inclusiv A Star is Born și House of Gucci.

Dar Gaga spune că preferă un ritm de viață mai lent în aceste momente – și își dorește să fi fost conștientă că nu trebuie să fie mereu în centrul atenției, așa cum a fost în tinerețe Ea a declarat pentru revista WallpaperSunt interesată să trăiesc mai mult o viață în singurătate. Este foarte plăcut să ai timp să fii singur, să fii expansiv și să știi că ești suficient.”

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Și, deși cântăreața este binecunoscută pentru aparițiile sale trăsnite pe scenă, pe ecran și pe covoarele roșii, ea susține că se bucură mai mult de viață departe de strălucirea și farmecul celebrității.

Ea a spus: De fapt, nu petrec prea mult timp la Hollywood… Poate că arăt ca și cum aș face-o, pentru că uneori are loc sezonul premiilor și mă vedeți pe covoarele roșii. Stau foarte mult acasă și lucrez… acesta este lucrul care mă face cu adevărat fericită.”

Cu toate acestea, Gaga va trebui să își șteargă praful de pe rochii, deoarece se preconizează că va apărea la cea de-a 95-a ediție a Premiilor Oscar, weekendul viitor. Vedeta este nominalizată la categoria Oscar pentru cel mai bun cântec original pentru piesa Hold My Hand din filmul de succes Top Gun: Maverick. Premiile Oscar vor avea loc duminica viitoare, la Los Angeles, la Dolby Theatre, iar prezentatorul emisiunii late night talk show Jimmy Kimmel va prezida evenimentele. Dramă de acțiune Everything Everywhere All At Once” (Totul peste tot în același timp) este cea care va câștiga cele mai multe premii, fiind nominalizată la 11 categorii.

Vedeta iconică de acțiune Michelle Yeoh este nominalizată la categoria Cea mai bună actriță” pentru rolul lui Evelyn Quan Wang, care explorează un multivers și încearcă să își salveze familia – și lumea – de o putere întunecată. În timp ce Ke Huy Quan, legenda filmelor Goonies și Indiana Jones, este nominalizat la categoria Cel mai bun actor” în rol secundar, în rolul lui Waymond Wang, soțul lui Michelle pe ecran. În timp ce Jamie Lee Curtis și Stephanie Hsu vor lupta pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru rolurile Deirdre Beaubeirdre și, respectiv, Joy Wang.