Lionel Richie dezvăluie talentul „secret” al Regelui Charles al III-lea

Lionel Richie a vorbit despre concertul de încoronare în fața regelui Charles al III-lea și a reginei Camilla, proaspăt încoronați, la începutul acestei luni. Cântărețul piesei „All Night Long”, care a revenit acum în calitate de jurat la American Idol alături de Katy Perry, l-a descris pe monarh ca fiind un „comediant secret” cu un „simț al umorului uimitor”, scrie The Independent.

De asemenea, el a împărtășit momentele sale cele mai importante din timpul petrecut la Londra, printre care și faptul că l-a rugat pe rege să vină la American Idol a doua zi după concert. Spre deliciul fanilor regali, Charles și Camilla au avut o apariție surpriză la concursul de cântece, regele făcând o glumă despre faptul că are nevoie de camera înapoi.

Cum îl descrie Richie pe rege

Richie a declarat pentru Extra: „Cred că punctul culminant pentru mine a fost că am mers la rege a doua zi după încoronare și i-am spus: „Vrei să participi la American Idol?”. Iar el a spus: „Da”.

„Iar al doilea lucru care a fost important a fost că a spus: „E în regulă dacă o aduc pe regină?”. Artistul în vârstă de 73 de ani, a continuat: „Da, îl cunosc pe Rege de destul de mult timp. Are un simț al umorului uimitor, pe care nimeni nu-l cunoaște. Este un comediant secret, o spun direct.”

Încoronarea lui Charles și a Camillei a avut loc sâmbătă, 6 mai, iar concertul de încoronare a avut loc duminică, 7 mai, în fața Castelului Windsor. Perry, care este și jurat la American Idol, a fost capul de afiș al spectacolului alături de Richie și Take That. O serie de alți artiști au urcat, de asemenea, pe scenă în acea seară, printre care Olly Murs, Nicole Scherzinger, Lang Lang și Tiwa Savage.

Citește și

Exit mobile version