• Sony dezvăluie lista principalilor atracții din gaming pentru 2024.
  • Atracția de top din cadrul evenimentului Sate of Play este Rise of the Ronin.
  • Lansarea jocului Death Stranding 2: On the Beach în 2025 este extrem de așteptată de gameri.

Sony anunță lista jocurilor video care vor fi principalele atracții ale acestui an pe platformele de streaming. Evenimentul State of Play este așteptat în fiecare an de toții fanii din lumea gaming-ului.

Reflectoarele ediției din acest an sunt îndreptate spre Rise of the Ronin, în care jucătorii pot prelua controlul unui samurai care își demonstrează talentul în lupte cu diferiți inamici. Lansarea este programată pentru data de 22 martie.

Totodată, marele anunț de la State of Play este lansarea jocului Death Stranding 2: On the Beach. Grafica este impresionantă, iar specialiștii afirmă că povestea va fi chiar mai interesantă decât la prima ediție. Din păcate pentru fanii care abia așteaptă să încerce jocul, lansarea sa va avea loc în 2025.

Recomandări

O NOUĂ MISIUNE NASA
CE PROGRAM ARE MUSK
OMAGIU PENTRU BERNARD HILL
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
CE ESTE TRENDUL BARBARA RHUBARB
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC

În 2024, preferințele se bazează pe o combinație dintre o grafică spectaculoasă și o poveste puternică, cu care jucătorii se pot conecta. Dezvoltatorii încearcă să redea din ce în ce mai bine realitatea, iar poveștile autentice sunt la mare căutare. Cu toate aceste, există și persoane, chiar și tineri, care preferă grafica old-style, doar pentru că ilustrația noilor jocuri pare mult prea reală pentru ceea ce doresc ei de la un joc virtual. Indiferent de preferințe, industria gaming-ului continuă să se dezvolte.

Citește și: