• Doi fani o acuză pe cântăreaţă de „practici comerciale înşelătoare”.
  • Madonna a susţinut un concert la 13 decembrie la Barclays Center din Brooklyn, în cadrul turneului retrospectiv Celebration”.
  • Ea a apărut cu două ore întârziere, începând spectacolul la ora 22.30 în loc de 20.30.

Avocaţii Madonnei au cerut respingerea cazului în urma unei plângeri din partea a doi fani care o acuză pe cântăreaţă de „practici comerciale înşelătoare”.

Madonna a susţinut un concert la 13 decembrie la Barclays Center din Brooklyn, în cadrul turneului retrospectiv Celebration”. Ea a apărut cu două ore întârziere, începând spectacolul la ora 22.30 în loc de 20.30.

Michael Fellows şi Jonathan Hadden, doi dintre spectatori, au depus o plângere împotriva Madonnei, a Barclays Center şi a Live Nation pentru practici de marketing înşelătoare”, printre altele.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Aceştia au declarat, în special, că nu ar fi cumpărat bilete dacă ar fi ştiut că show-ul va începe atât de târziu, susţinând că au plecat de la locul de desfăşurare a concertului în jurul orei 1.00 dimineaţa şi explicând că, din cauza acestei întârzieri, în mijlocul săptămânii, s-au confruntat cu transportul public limitat şi cu folosirea în comun a maşinilor”, precum şi cu costuri ridicate ale transportului public şi privat” atunci când au trebuit să se trezească devreme a doua zi.

Citește și