• În iunie 2023, Madonna a fost internată de urgență din cauza unei infecții bacteriene grave.
  • La spital, a fost plasată în comă indusă medical timp de patru zile.
  • În timpul primei ei apariții la Celebration Tour din Los Angeles, Madonna a dezvăluit că primul cuvânt pe care se crede că l-a rostit când s-a trezit a fost „nu”.

Madonna a explicat ce s-a întâmplat după ce incidentul de anul trecut care a avut loc pe scenă, în timpul turneului său, dezvăluind primul cuvânt neașteptat pe care l-a scos, atunci când s-a trezit dintr-o comă de patru zile, scrie The Mirror.

În iunie 2023, Regina Pop a fost forțată să-și pună turul mondial în așteptare, deoarece a fost transportată de urgență la spital după ce a fost găsită fără răspuns pe podeaua băii.

Cântăreața a fost dus de urgență la UTI pentru a fi tratat pentru o infecție bacteriană care pune viața în pericol. La spital, Madonna a fost intubată și pusă în comă indusă medical timp de patru zile.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN

Madonna a vorbit despre evenimentul care i-a schimbat viața în timpul primului spectacol Celebration Tour din Los Angeles, luni seară.

„Acest show în fiecare seară nu este chiar atât de greu pentru mine din punct de vedere fizic”, a declarat artista.

„Este greu pentru mine din punct de vedere emoțional pentru că vă spun cu adevărat povestea vieții mele. Inima mea este pe mânecă. Am căzut de pe mulți cai și am rupt multe oase… dar nimic nu mă poate opri”, a adăugat ea.

Aceasta a dezvăluit și primul cuvânt pe care se presupune că l-a rostit când s-a trezit din comă indusă medical. Ea a spus publicului că primul lucru pe care l-a strigat când s-a trezit a fost „nu”.

„Sunt destul de sigură că Dumnezeu mi-a spus: „Vrei să vii? Vrei să vii cu mine?”, a explicat artista.

Citește și