• Lopez a vorbit despre relația ei cu Affleck în cadrul emisiunii TODAY.
  • Să te îndrăgostești și să trăiești acel moment, apoi, 20 de ani mai târziu, să încerci să surprinzi ce a fost acest moment”, a spus ea.
  • Viitorul ei album This Is Me … Now surprinde momentul” în care cuplul s-a reunit pentru prima dată.

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt făcuți unul pentru celălalt – chiar și mama cântăreței crede asta. Guadalupe Rodríguez spune că știa că fiica ei și actorul se vor împăca: Știam că vă veți împăca întotdeauna pentru că m-am rugat timp de 20 de ani”, a spus ea, scrie Sky News.

Lopez a vorbit despre relația ei cu Affleck în cadrul emisiunii TODAY. Viitorul ei album This Is Me … Now surprinde momentul” în care cuplul s-a reunit pentru prima dată, a spus Lopez. Când cântăreața a fost întrebată cum ar putea fi diferită acum dragostea ei cu Affleck, ea a răspuns: Am făcut o călătorie incredibilă prin viața mea în ultimii 20 de ani și cred că am crescut foarte mult. Albumul este cu adevărat despre capturarea acelor momente în timp.”

Să te îndrăgostești și să trăiești acel moment, apoi, 20 de ani mai târziu, să încerci să surprinzi ce a fost acest moment, ceea ce a fost un lucru foarte diferit”, a spus ea. Întrebată dacă dragostea este mai bună a doua oară”, Lopez a spus: Cred că atunci când ai experiența vieții în spate, îți dai seama ce este cu adevărat important. Îmi place ceea ce fac. Întotdeauna am spus asta, dar de când am avut copii, acest lucru s-a schimbat pentru mine.”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Ben Affleck, un tată minunat” pentru copiii ei

Ea a adăugat: Acum, având o familie în acest fel și fiind căsătorită, începi să rearanjezi totul. Ce este cu adevărat important? Cât de mult vreau să muncesc? Începi să-ți dai seama ce vreau să fac cu viața mea.” Lopez a mai spus că Affleck a fost un tată minunat” pentru copiii ei.

Ea a spus: Știi, pentru că el are proprii săi trei copii frumoși și apoi suntem noi și el este fantastic, el chiar se ridică la provocarea a ceea ce este și ei îl iubesc și îl apreciază. La fel și eu”. A doua lor nuntă a avut loc în august 2022 pe terenul conacului din Georgia al actorului și regizorului Affleck, în valoare de 8,9 milioane de dolari.

Citește și