• Marele Tur va folosi o cascadorie finală pe care echipa plănuise inițial să o folosească în Rusia.
  • Jeremy Clarkson a mărturisit că nu o mai pot face.
  • „Am mutat finalul în Scandinavia pentru specialul lor din 2022, A Scandi Flick”, spune prezentatorul.

Noua specială a Marelui Tur, Eurocrash, va folosi o cascadorie finală pe care echipa plănuise inițial să o folosească în Rusia, dar nu o mai poate face, a dezvăluit Jeremy Clarkson, scrie YahooNews.

Clarkson se va reuni cu James May și Richard Hammond pentru seria specială Prime Video, care îi vede călătorind prin Europa Centrală și concentrându-se pe țările care se aflau anterior în spatele Cortinei de Fier. Vor începe din Gdańsk, în Polonia, înainte de a călători prin țară și apoi se vor îndrepta spre Slovacia, Ungaria și Slovenia.

Reflectând la cascadorie, el a spus: „Implică un avion și este sfârșitul pe care l-am planificat inițial în Rusia, pe care nu l-am putut face din cauza lui Putin. Am mutat finalul în Scandinavia pentru specialul lor din 2022, A Scandi Flick, dar nici atunci nu am putut face asta pentru că echipajul avionului a prins Covid. Avem asta în mânecă de aproximativ cinci ani și am reușit în sfârșit. De fapt, aveam un echipaj ucrainean în acel avion, care a fost destul de drăguț”.

Recomandări

ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
IRANUL ATACĂ ISRAELUL
POLITICO: URSULA ARE ȘANSE MAI MICI LA C.E.
CÎRSTOIU NU SE RETRAGE
ZIUA MONDIALĂ A ARTEI
TESLA, DATĂ ÎN JUDECATĂ DE O MAMĂ

Despre ultima cascadorie

Hammond a vorbit, de asemenea, despre ultima cascadorie a specialului, împărtășind: „Există o secvență cu un avion care este epică. Arată grozav. Este genul de lucru pe care ți-ai fi dorit să faci când erai copil: să conduci o mașină mare cu motor în V pe spate a unui avion de transport. Are toate astea în el. Nu este formată în jos, ci este formată.”

Fără să dezvăluie prea multe, producătorul executiv Andy Willman a spus despre cascadorie: „Avem o cascadorie cu un avion mare pe care am încercat să o facem de vreo trei ori și nu am reușit din cauza Covid, așa că în sfârșit am ajuns să ne aruncăm banii, un avion foarte scump.”

Special Euro Crash îi vede pe Clarkson, Hammond și May conducând mașini pe care nimeni nu le-ar folosi pentru o călătorie de 1400 de mile, dar May a făcut un pas mai departe cumpărându-și mașina după o noapte de beție. În timp ce Clarkson a ales o Mitsuoka Le-Seyde, iar Hammond a folosit un Chevrolet, May a mers cu un Crosley pe care a găsit-o atât de lent încât a ales să folosească mașina de rezervă, ceva ce nu s-a mai întâmplat niciodată în spectacol.

Noua specială a Marelui Tur, Eurocrash, va folosi o cascadorie finală pe care echipa plănuise inițial să o folosească în Rusia, dar nu o mai poate face, a dezvăluit Jeremy Clarkson. Acesta se va reuni cu James May și Richard Hammond pentru seria specială Prime Video, care îi vede călătorind prin Europa Centrală și concentrându-se pe țările care se aflau anterior în spatele Cortinei de Fier.

Vor începe din Gdańsk, în Polonia, înainte de a călători prin țară și apoi se vor îndrepta spre Slovacia, Ungaria și Slovenia.

Despre finalul Marelui Tur

Prezentatorul a împărtășit cum finalul programului va prezenta o cascadorie pe care plănuiseră să o folosească într-o specială în Rusia, trio-ul trebuia să viziteze țara înainte de COVID pentru o specială și, deși intenționau să încerce să filmeze acolo după blocare, specialul. a fost abandonat în cele din urmă în 2021 din cauza pandemiei.

Reflectând la cascadorie, el a spus: „Implică un avion și este sfârșitul pe care l-am planificat inițial în Rusia, pe care nu l-am putut face din cauza lui Putin.

Hammond a vorbit, de asemenea, despre ultima cascadorie a specialului, împărtășind: „Există o secvență cu un avion care este epică. Arată grozav. Este genul de lucru pe care ți-ai fi dorit să faci când erai copil: să conduci o mașină mare cu motor în V pe spate. a unui avion de transport. Are toate astea în el. Nu este formată în jos, ci este formată.”

Fără să dezvăluie prea multe, producătorul executiv Andy Willman a spus despre cascadorie: „Avem o cascadorie cu un avion mare pe care am încercat să o facem de vreo trei ori și nu am reușit din cauza Covid, așa că în sfârșit am ajuns să ne aruncăm banii. un avion foarte scump.”

Citește și