• Robbie a purtat ceva casual pentru eveniment, purtând blugi evazați cu talie înaltă, un top negru retro și vestă aurie.
  • Ackerley a purtat un blazer maro și cu nasturi albi, cu pantaloni gri închis și pantofi sport albi.
  • Respectând tema de plajă, actrița și-a păstrat machiajul natural, cu părul lung și blond, cu bucle lejere.

Margot Robbie și Tom Ackerley sunt rar văzuți împreună în public, dar au făcut o apariție rară împreună la prezentarea de modă Chanel Cruise, scrie Just Jared. Cuplul căsătorit a pozat împreună în primul rând la spectacolul de la Paramount Studios din Los Angeles.

Margot și Tom au stat între Whitney Peak din Gossip Girl și Phoebe Tonkin din The Vampire Diaries la spectacol. Tom este un producător care lucrează la filme cu Margot. El este producător la viitorul film Barbie, precum și eu, Tonya, Terminal, Promising Young Woman și serialul Maid and Mike.

Spectacolul – care a fost primul eveniment Chanel de la Met Gala 2023 la sărbătorit pe regretatul designer Karl Lagerfeld pe 1 mai – a fost plin de celebrități care au venit să vadă designul.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE

Robbie a purtat ceva casual pentru eveniment, purtând blugi evazați cu talie înaltă, un top negru retro și vestă aurie și purtând o geantă Chanel matlasată, neagră, cu un mâner superior. Ackerley a purtat un blazer maro și cu nasturi albi, cu pantaloni gri închis și pantofi sport albi.

Respectând tema de plajă, actrița și-a păstrat machiajul natural, cu părul lung și blond, cu bucle lejere. Robbie, care este și unul dintre ambasadorii celebrităților mărcii, a pozat de pe locul ei din primul rând alături de Ackerley.

Citește și: