• Margot Robbie nu a fost nominalizată pentru premiile Oscar, pentru rolul său din „Barbie”.
  • Margot Robbie se simte „binecuvântată” și nu este „„tristă” pentru lipsa sa de nominalizare la Oscar pentru munca ei în „Barbie”.
  • Ea crede că regizoarea filmului, Greta Gerwig, ar fi trebuit să fie nominalizată pentru regie, considerând că realizarea ei este remarcabilă și o experiență unică în carieră.

Margot Robbie a vorbit după ce atât ea, cât și Greta Gerwig nu au primit o nominalizare la Oscar pentru munca lor în „Barbie„.

Margot Robbie „nu este „tristă” pentru că nu a fost nominalizată la Oscar pentru „Barbie”.

Actrița în vârstă de 33 de ani a jucat rolul păpușii iconice Mattel alături de Ryan Gosling, în rolul prietenului ei Ken, în superproducția de vară a lui Greta Gerwig și, deși colegul ei a primit o nominalizare pentru cel mai bun actor în rol secundar, iar filmul este nominalizat pentru cel mai bun film la viitoarele premii Oscar, atât ea, cât și regizorul filmului au ratat o nominalizare.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Dar Margot a recunoscut că se simte atât de „binecuvântată” în primul rând, deși crede că regizoarea Greta, în vârstă de 40 de ani, ar fi trebuit să fie nominalizată.

Vorbind ca parte a unui panel la o proiecție SAG a filmului „Barbie”, ea a spus: „Nu ai cum să te simți trist când știi că ești atât de binecuvântat. Evident, cred că Greta ar trebui să fie nominalizată ca regizor, pentru că ceea ce a făcut ea este un lucru care se întâmplă o dată în carieră, o dată în viață, ceea ce a reușit să facă, chiar este. Dar a fost un an incredibil pentru toate filmele.”

La lansarea sa în iulie 2023, „Barbie” a obținut încasări de aproape 1,5 miliarde de dolari la box office, în timp ce concurentul său „Oppenheimer” – care conduce detașat cu un total de 13 nominalizări – a obținut puțin peste 950 de milioane de dolari.

Margot a speculat că reacția „Barbie’ a devenit pur și simplu „mai mare” decât industria însăși.

Ea a spus: „Bănuiesc că este mai mare decât noi. Este mai mare decât acest film, este mai mare decât industria noastră.”

Pe lângă cel mai bun film și cel mai bun actor în rol secundar, „Barbie” candidează pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru America Ferrera, designul costumelor, designul de producție și scenariul adaptat, în timp ce „I’m Just Ken” și piesa „What Was I Made For?” a lui Billie Eilish candidează pentru cel mai bun cântec original.

Margot a adăugat: „Faptul că toată lumea a primit nominalizările pe care le-a avut este pur și simplu incredibil, la fel ca și cea pentru cel mai bun film. Ne-am propus să facem ceva care să schimbe cultura, să afecteze cultura, să aibă un impact. Și deja a făcut asta și chiar mai mult decât am visat vreodată. Și asta este cu adevărat cea mai mare recompensă care ar putea ieși din toate acestea”.

Citește și