• Actorii Zazie Beetz și Jack Quaid au anunțat nominalizările Oscar în direct.
  • Jimmy Kimmel va prezenta, pentru al doilea an consecutiv, gala din acest an
  • „Maestro”, „Barbie”, „Oppenheimer”, „Poor Things” sau „Killers of the Flower Moon” sunt la categoria Cel Mai Bun Film.

Oscarul și-a ales nominalizații. Iar Oppenheimer-ul lui Christopher Nolan luptă la fiecare dintre categoriile importante, fie că vorbim de cel mai bun film, actor sau regizor.

Listele de nominalizări pentru Oscar sunt similare cu cele de la BAFTA și Globurile de Aur

„La secțiunea de make-up și hair avem un nou film nominalizat, „Golda”, ceea ce este o surpriză. De asemenea, o altă surpriză este faptul că Franța nu a intrat pe lista de nominalizări”, a declarat Irina Margareta Nistor, critic de film, pentru Aleph News.

Care sunt pronosticurile criticilor de film privind cel mai bun film, cel mai bun actor, cel mai bun regizor?

„Șanse mari ar trebui să aibă Cillian Murphy. Sper ca actorii să nu fie invidioși pe el. Pariez pe Cillian Murphy, pe „Oppenheimer”, pe Christopher Nolan, în continuare. Riscurile sunt mari în continuare pentru că există posibilitatea ca premiul Oscar să meargă către o regizoare. „Barbie” este foarte bine situat și ar trebui să primească ceva.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Premiul pentru cea mai bună actriță se va duce la Gladstone, deși a fost ignorată la premiile BAFTA”, a mai aăugat aceasta.

Citește și