• Vestea aparentă că Marvel a pus în așteptare pe termen nedefinit Eternals 2 a atras, oarecum surprinzător, cea mai mare furie din partea fanilor MCU.
  • Ant-Man, Captain Marvel și Eternals nu au reușit să livreze marfă în cinematografe.
  • În ciuda performanțelor sale slabe, o parte din fanii globali ai MCU au sperat că Eternals 2 va vedea în cele din urmă lumina zilei.

Marvel a decis să nu meargă mai departe cu o continuare a filmelor pentru trei dintre cele mai mari eșecuri de box office, scrie Tech Radar.

Daniel Richtman, un renumit cunoscător al industriei, cunoscut sub pseudonimul DanielRPK în cercurile online, a intrat pe Patreon pentru a susține că Marvel a pus în așteptare planurile de continuare pentru un trio de filme neîndrăgite. Francizele de filme în cauză? Ant-Man, Captain Marvel și Eternals – filme din Universul Cinematografic Marvel(MCU) care nu au reușit să livreze marfă în cinematografe.

Din acest contingent, vestea aparentă că Marvel a pus în așteptare pe termen nedefinit Eternals 2 a atras, oarecum surprinzător, cea mai mare furie din partea fanilor MCU. Predecesorul său, care a fost regizat de câștigătoarea premiului Oscar Chloe Zhao și lansat în cinematografe în 2021, a câștigat doar 402 milioane de dolari la nivel global.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Împreună cu scorul său abject (după standardele Marvel) de 47% din partea criticilor pe Rotten Tomatoes, Eternals a fost cel mai mare eșec cinematografic al filialei Disney până la Ant-Man and the Wasp: Quantumania – cu un scor marginal mai slab de 46% pe Rotten Tomatoes – l-a înlocuit ca fiind cel mai prost cotat film MCU din toate timpurile.

În ciuda performanțelor sale slabe, o parte din fanii globali ai MCU au sperat că Eternals 2 va vedea în cele din urmă lumina zilei. Cu toate acestea, în condițiile în care Marvel reevaluează ce filme și seriale Disney Plus dorește să dezvolte, se pare că Eternals 2 nu va face parte din planurile sale.

Citește și