• Ea și-a amintit că l-a întâlnit de mai multe ori de atunci, dar punctul ei culminant” a fost atunci când au participat la o recepție la reședința Înaltului Comisar Adjunct din Lagos în 2018.
  • Naomi l-a lăudat pentru că a adus lumină și concentrare” în Africa, adăugând că a însemnat foarte mult”.
  • Înaintea încoronării, reprezentanții a 12 țări din Commonwealth îi cer regelui să recunoască și să își ceară scuze pentru impactul și moștenirea continuă a genocidului și colonizării” britanice.

Naomi Campbell a transmis cuvinte de încurajare pentru Regele Charles al III-lea în timp ce se pregătește pentru încoronarea sa, care va avea loc sâmbătă, 6 mai, scrie The Independent. Supermodelul, în vârstă de 52 de ani, l-a întâlnit pentru prima dată pe monarh pe vremea când acesta era Prinț de Wales, la gala de modă caritabilă organizată de Donatella Versace în 2001.

Ea și-a amintit că l-a întâlnit de mai multe ori de atunci, dar punctul ei culminant” a fost atunci când au participat la o recepție la reședința Înaltului Comisar Adjunct din Lagos în 2018. Vorbind pentru British Vogue, Campbell l-a descris pe rege ca fiind abordabil” și în cea mai fermecătoare stare a sa” în timpul evenimentului din Lagos.

Am respect pentru faptul că îi pasă să viziteze Africa și este pasionat de ceea ce se întâmplă pe continent”, a spus ea. Le dau credit oamenilor atunci când se ridică și acționează – merg să vadă locuri și văd cu ochii lor.”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
HARRY POTTER DAY
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
KULEBA PREZINTĂ SPEAKER CU A.I.
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3

Campbell, care este de origine afro-jamaicană și chinezo-jamaicană, a continuat: Cred că Charles înțelege importanța a ceea ce este și va fi continentul african în viitor și cât de important este să includem continentul pe scena mondială.” Ea a încheiat cu un mesaj adresat regelui, urându-i o domnie minunată și tot succesul”.

De asemenea, ea l-a lăudat pentru că a adus lumină și concentrare” în Africa, adăugând că a însemnat foarte mult”. Este un astfel de exemplu pentru mine”, a spus Campbell despre prințul de Wales de atunci. Angajamentul său față de Commonwealth, este uimitor. Îi sunt foarte recunoscătoare”.

Înaintea încoronării, reprezentanții a 12 țări din Commonwealth îi cer regelui să recunoască și să își ceară scuze pentru impactul și moștenirea continuă a genocidului și colonizării” britanice.

Citește și