• Michael a fost diagnosticat pentru prima dată cu Parkinson când avea doar 29 de ani.
  • Michael a spus că faptul că știe că o accidentare sau o răceală i-ar putea fi fatală i-a schimbat modul de abordare a vieții.
  • Actorul este căsătorit cu actrița Tracy Pollan, pe care a întâlnit-o pe platoul de filmare al serialului Family ties în 1985.

Michael J. Fox a vorbit despre cum face față simptomelor bolii Parkinson. Vedeta, în vârstă de 61 de ani, a vorbit și despre confruntarea cu propria mortalitate, recunoscând că a realizat că nu va ajunge la 80 de ani din cauza bolii, scrie Daily Star.

Michael a fost diagnosticat pentru prima dată cu Parkinson când avea doar 29 de ani, în 1991, înainte de a dezvălui vestea în 2000. Pentru a încerca să sensibilizeze opinia publică cu privire la această boală, Michael a vorbit despre experiențele sale și despre luptele zilnice cu care se confruntă, în cadrul emisiunii CBS Sunday Morning.

Actorul a mai spus: „Viața mea este aranjată astfel încât să pot lua Parkinson cu mine, dacă este nevoie. Nu mori de Parkinson. Mori cu Parkinson”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
CÂT ȚINE TINEREȚEA?
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.

Michael a spus că faptul că știe că o accidentare sau o răceală i-ar putea fi fatală i-a schimbat modul de abordare a vieții deoarece vrea să profite la maximum de viață acum.

El a adăugat: „M-am gândit la mortalitate. Nu voi avea 80 de ani.” Actorul a vorbit, de asemenea, despre cum face față simptomelor bolii, care s-au înrăutățit în timp. El a spus: „Nu voi minți, devine greu, devine din ce în ce mai greu. Fiecare zi este mai grea. Dar, dar așa este”.

Michael este căsătorit cu actrița Tracy Pollan, pe care a întâlnit-o pe platoul de filmare al serialului Family ties în 1985. cei doi s-au căsătorit în 1988 și au împreună patru copii: un fiu pe nume Sam, fiicele gemene Aquinnah Kathleen și Schuyler Frances, și o altă fiică pe nume Esmé Annabelle.

Michael a dezvăluit, de asemenea, răspunsul soției sale atunci când i-a spus despre diagnosticul său, vedeta spunând că i-a șoptit „la bine și la rău”.

Citește și