• Regizorul în vârstă de 52 de ani a postat pe Instagram fotografii cu Gaga și Phoenix.
  • Cei doi actori sunt surprinși machiați și costumați în fotografiile postate de regizor.
  • Filmul „Joker: Folie à Deux” se lansează în 2024.

Todd Phillips, regizorul noului film, a anunțat în mod public încheierea filmărilor pentru „Joker: Folie à Deux”. Filmul îi are pe Lady Gaga și Joaquin Phoenix în rolurile principale.

Regizorul în vârstă de 52 de ani a postat pe Instagram fotografii cu Gaga, 37 de ani, în rolul lui Harley Quinn, și Phoenix, 48 de ani, în rolul Jokerului. Fotografiile îi surprind pe Lady Gaga și Joaquin Phoenix deghizați în personaje și au fost realizate în timpul filmărilor. În postare, regizorul Todd Phillips a dezvăluit că filmările s-au încheiat miercuri, 5 aprilie.

„Este gata. Mulțumim celor doi (+ întreaga distribuție) și celei mai bune echipe pe care industria filmului o are de oferit. De la început și până la final. O să mă târăsc într-o peșteră acum (cameră de editare) și să pun totul cap la cap”, a scris Phillips în ultima sa postare de pe Instagram, pentru cei 631.000 de urmăritori ai săi.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Filmările pentru „Joker: Folie à Deux” au început în decembrie 2022 și s-au desfășurat în locații emblematice din jurul orașului New York. Phillips a regizat și filmul „Joker” din 2019, care l-a avut pe Phoenix în rolul lui Arthur Fleck, alias Joker. „Joker” a avut încasări de peste 1 miliard de dolari, iar Phoenix a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun actor.

În 2020, New York Times l-a numit și pe Phoenix drept unul dintre cei mai mari actori ai secolului 21, conform Daily Mail. Distribuția filmului o include și pe Zazie Beetz în rolul Sophie Dumond, alături de Brendan Gleeson și Catherine Keener.

„Joker: Folie à Deux” va fi lansat în cinematografe pe 4 octombrie 2024 de către Warner Bros Pictures.

Citește și:

VIDEO. Robert Downey Jr. își arată copiii într-un videoclip de la cea de-a 58-a aniversare a sa

Dealerul acuzat de moartea actorului Michael K. Williams pledează vinovat. Care sunt declarațiile procurorilor

FOTO-VIDEO. The Super Mario Bros. Movie” a fost lansat. Care sunt actorii care interpretează principalele personaje