• 57 de ani, ați fost prea amabili”, a scris Downey ca descriere a videoclipului.
  • El a inclus o înregistrare video în care apare încurajându-și fiul din tribune la un meci de baseball.
  • Downey are doi copii cu soția sa, Susan, fiul Exton, în vârstă de 11 ani, și fiica Avri, în vârstă de 8.

Robert Downey Jr. a împărtășit un videoclip în care își arată copiii printr-o postare pe Instagram cu ocazia împlinirii a 58 de ani, scrie ET. Starul Marvel a postat un montaj video pe melodia Psycho Killer” a trupei Talking Heads, dar a început cu un videoclip în care familia și prietenii săi îi cântă la mulți ani în timp ce îi oferă un tort și lumânări.

View this post on Instagram

A post shared by Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr)

57 de ani, ați fost prea amabili”, a scris Downey ca descriere a videoclipului, și cu profundă recunoștință voi derula din nou”. Robert Downey Jr. a inclus fragmente de videoclipuri și fotografii din momentele importante ale anului său, atât personale, cât și profesionale.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CE SERIAL PĂRĂSEȘTE JENNA ORTEGA?
BEYONCE INTRĂ ÎN DICȚIONAR
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT
ZHANG INTRĂ ÎN ÎNCHISOARE PENTRU POSTĂRI

Downey a fost văzut pe platoul de filmare pentru The Sympathizer” în ianuarie. El a împărtășit imagini cu copiii săi care îl rad în cap pentru acest rol în octombrie.

Pentru că am jucat mai multe roluri”, a continuat el în videoclipul său, „i muzicienii mei preferați, pentru partenerii mei de la Aura building safety online, să-l văd pe Exton jucând baseball a fost un moment extraordinar”. El a inclus o înregistrare video în care apare încurajându-și fiul din tribune la un meci de baseball.

Downey are doi copii cu soția sa, Susan, fiul Exton, în vârstă de 11 ani, și fiica Avri, în vârstă de 8. De asemenea, el are un fiu, Indio, cu fosta sa soție, Deborah Falconer. „Și dulcele 17 al căsătoriei – sublim”, a scris Downey în dreptul unei fotografii. „După toate aceste binecuvântări, pur și simplu trebuie să spun că sper să nu mă maturizez NICIODATĂ într-o zi.”

Citește și: