• Taj Jackson, care este nepotul lui Micheal, l-a acuzat pe Rock că s-a folosit de familia sa ca de un sac de box pentru cariera sa.
  • El s-a întrebat ce i-a făcut familia sa lui Rock pentru a justifica aceste decenii de hărțuire.
  • Doar pentru că ai fost hărțuit la începutul vieții nu-ți oferă scuza de a-i hărțui pe alții acum”, a spus el.

Un membru al familiei regretatului rege al muzicii pop Michael Jackson spune că Chris Rock a meritat palma primită de la Will Smith. Taj Jackson, care este nepotul lui Micheal, l-a acuzat pe Rock că s-a folosit de familia sa ca de un sac de box pentru cariera sa.

Chris Rock a folosit familia mea ca sac de box pentru întreaga sa carieră. Cu toate acestea, ar trebui să mă simt prost pentru că a fost pălmuit și umilit la Oscaruri”, a scris Taj pe Twitter.

El s-a întrebat ce i-a făcut familia sa lui Rock pentru a justifica aceste decenii de hărțuire și de intimidare constantă deghizată în glume.

Recomandări

INTRĂM ÎN SCHENGEN?!
HAMAS NEAGĂ
SUA ATACĂ REBELII HOUTHI
DUȘ...MANUL DIN BAIE
CE MIROASE AȘA?
LIAM PAYNE A MURIT

Doar pentru că ai fost hărțuit la începutul vieții nu-ți oferă scuza de a-i hărțui pe alții acum”, a spus el, mulțumindu-i lui Smith pentru izbucnirea sa.

În timpul difuzării emisiunii speciale a lui Rock pe Netflix, Chris Rock: Selective Outrage, comediantul l-a comparat pe Michael cu prădătorul sexual R. Kelly, din cauza acuzațiilor anterioare de abuz sexual la adresa cântărețului din Thriller, potrivit Daily Mail.

În timp ce Michael a fost exonerat de acuzația de molestare a unui băiat de 13 ani în 2005, Kelly a fost condamnat în septembrie pentru că și-a abuzat sexual fina de 14 ani și alte fete și a filmat actele sexuale ale acestora.

La un an după ce a fost pălmuit de Will Smith în faţa a milioane de telespectatori din întreaga lume, comicul american Chris Rock a ripostat sâmbătă, într-un număr de stand-up difuzat pe platforma Netflix.