• Cannon are o 12 copii – cu vârste cuprinse între cinci luni și 12 ani – cu șase femei diferite.
  • El a abordat speculațiile cu privire la întreținerea copiilor în timp ce era invitat la podcastul Jason Lee Show.
  • Nick a sugerat că a existat o poveste care sugerează că nu plătește pensie alimentară pentru copiii săi, dar a respins afirmațiile.

Nick Cannon a atras atenția asupra faptului că plătește pensie pentru cei 12 copii ai săi, el clarificând el situația în timpul unui podcast recent. Cannon are 12 copii – cu vârste cuprinse între cinci luni și 12 ani – cu șase femei diferite, printre care Mariah Carey și Bre Tiesi, scrie Metro UK.

El a abordat speculațiile cu privire la întreținerea copiilor în timp ce era invitat la podcastul Jason Lee Show la începutul acestei luni, sugerând că nu plătește oficial prin intermediul guvernului. Nick – care are o avere netă de 50 de milioane de dolari, deși cifrele variază – a sugerat că a existat o poveste care sugerează că nu plătește pensie alimentară pentru copiii săi, dar a respins afirmațiile.

Aparent respingând ideea, el a spus: „Nu sunt în sistemul de întreținere a copiilor care este condus de guvern. […] Banii mei sunt banii lor. Ei pot avea tot ce vor”. El a sugerat că cele șase femei cu care are copii pot avea „orice cer”, adăugând: „Contul meu este contul lor și sunt mulți bani acolo, așa că nu îi vom epuiza”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Bre a făcut comentarii despre întreținerea copilului într-un episod din Selling Sunset, care a fost difuzat după apariția la podcast a lui Nick. Ea a spus în timpul unui episod: „Am grijă de mine și dacă fiul meu are nevoie de ceva, sau avem nevoie de ceva, pot să întreb. Asta este tot ce trebuie să fac”.

Bre a spus mai târziu: „Modul în care funcționează este ca, după 10 copii, instanța poate spune practic că nu își poate permite să plătească pensie alimentară. Sau, pentru că este cine este, ei ar putea spune știm că îți poți permite suma respectivă pentru fiecare gospodărie”.

Citește și: