• Jamie Foxx se află într-o perioadă de recuperare în urma unei boli nespecificate.
  • Actorul se simte din ce în ce mai bine.
  • Planul său de tratament este necunoscut.

Actorul Jamie Foxx, câștigător al premiului Oscar, se află încă într-o perioadă de recuperare în urma unei boli nespecificate, dar se pare că se simte din ce în ce mai bine. Câțiva prieteni și familia l-au vizitat recent într-un centru de reabilitare, scrie WeGotThisCovered.

TMZ a surprins recent fotografii cu fiica lui Foxx, Corinne, și cu prietenul apropiat al lui Foxx, Dave Brown, care l-au vizitat pe acesta la instituția din Chicago în weekend. Foxx a fost transferat recent în noul loc după ce a fost trimis la spital în Atlanta în timpul filmărilor pentru filmul Back in Action, cu Glenn Close și Cameron Diaz.

Planul său de tratament este necunoscut, dar instituția ajută persoanele care au nevoie de reabilitare după accidente vasculare cerebrale, leziuni ale coloanei vertebrale și cancer, deși nu există deocamdată niciun indiciu că el se confruntă cu vreunul dintre aceste lucruri. Foxx nu a mai fost văzut de când a fost internat în spital și a ratat o înregistrare recentă a emisiunii Beat Shazam, pe care Nick Cannon a preluat-o de atunci.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Ce se va întâmpla cu viitoarele proiecte ale lui Foxx

Șederea în spital ar putea afecta alte proiecte viitoare ale lui Foxx, cum ar fi filmul biografic despre Mike Tyson pe care îl plănuiește de ceva vreme. Tyson a vorbit recent despre ce înseamnă pentru proiect această întâmplare. El a apărut la podcastul Valuetainment și a spus că nu e sigur ce se va întâmpla acum cu filmul propus.

„Ei bine, a fost o posibilitate. Nu știu ce se va întâmpla acum. Dar, știți, este o posibilitate foarte mare. Pentru că, știi, Jamie este mai aproape de vârsta mea, așa că, pentru a-l face pe el, urmau să facă ceea ce au făcut cu filmul Benjamin Button. Aveau de gând să-l facă să pară mai tânăr.”

Filmul este în lucru din 2015. În 2020, Foxx a declarat pentru Movieweb că se antrena din greu pentru rol: „Facem tracțiuni cu greutăți pentru a face ca spatele să arate cum trebuie și brațul să arate într-un anumit fel. Dar pentru mine, vă garantez, este cel mai dedicat lucru pe care l-am făcut pentru a mă asigura că această poveste este spusă, și spusă în modul corect. Și glumesc cu Mike. I-am spus: «Când o să mă îmbrac ca tine, o să intru în casa ta, iar copiii tăi o să spună că tati e acasă»”.

Zvonurile sunt numeroase. Mulți susțin că este „grav bolnav”

Deoarece nu există un diagnostic oficial, zvonurile sunt numeroase în legătură cu ceea ce se întâmplă cu actorul. Mulți susțin că este „grav bolnav”. Cu toate acestea, la începutul acestei luni, fiica sa a declarat că tatăl ei se află acasă, recuperându-se și chiar făcând sport.

„Este trist să vezi cum presa se dezlănțuie”, a spus ea. „Tatăl meu a ieșit din spital de săptămâni întregi, recuperându-se. De fapt, ieri a jucat pickleball! Vă mulțumesc pentru rugăciunile și sprijinul tuturor!” Rămâne de văzut însă dacă starea lui este mai rea sau mai bună începând de luni.

Citește și: