• Nicki Minaj a detaliat cum crede că poliția a împiedicat-o în mod intenționat să ajungă la spectacolul ei.
  • Cu siguranță au știut exact cum să mă rănească astăzi, dar și asta va trece. Au făcut asta iar și iar și iar
  • Nicki și-a prezentat apoi scuzele fanilor ei care așteptau cu nerăbdare concertul, promițând să organizeze concertul fie în iunie, fie în iulie.

Nicki Minaj a vorbit deschis despre ce s-a întâmplat în acest weekend după ce a fost reținută de poliție în Amsterdam, susținând că a fost o mișcare deliberată pentru a o împiedica să cânte, scrie Mirror.

Rapperița superstar și-a exprimat recunoștința față de fanii ei, cunoscuți sub numele de Barbz, pentru sprijinul lor în timpul incidentului. Ea a împărtășit pe X, fostul Twitter: „Mulțumesc tuturor celor care s-au rugat pentru mine astăzi. Fie ca Dumnezeu să vă acopere pe voi și pe toți cei care au legătură cu voi. Fie ca voi să fiți binecuvântați dincolo de imaginația voastră”.

Ea a detaliat apoi cum crede că poliția a împiedicat-o în mod intenționat să ajungă la spectacolul ei: „Deci au reușit în planul lor de a nu mă lăsa să urc pe scenă în seara asta”, a postat ea. Nicki a menționat, de asemenea, că a reușit să documenteze întreaga situație: „Am reușit [să] ajung la rădăcina a tot ceea ce s-a întâmplat, înregistrându-i și postând totul în timp real”.

Recomandări

CIUCĂ VREA CANDIDAȚI DIFERIȚI LA PREZIDENȚIALE
CRESC INVESTIȚIILE ÎN ARME NUCLEARE
ÎNCEPE EXAMENUL DE BACALAUREAT
INSIDE OUT 2 DOBOARĂ RECORDUL
PLAJELE DIN SINGAPORE, ACOPERITE DE PETROL
PUTIN ÎȘI APROVIZIONEAZĂ BUNCĂRUL

Cântăreața nu s-a abținut în a-și exprima frustrarea, susținând că acesta nu a fost un incident izolat și că are numeroase dovezi video ale unor întâmplări similare: „Am atâtea și atâtea dovezi video. Nu v-ar veni să credeți dacă v-aș spune”.

În ciuda acestui eșec, Nicki a rămas sfidătoare, adăugând: „Cu siguranță au știut exact cum să mă rănească astăzi, dar și asta va trece. Au făcut asta iar și iar și iar și iar și iar și iar și iar și iar și iar și am încercat din răsputeri să nu discut despre asta, pentru că voi meritați să primiți doar lucrurile bune. Urăsc să vă implic în orice lucru care nu este doar în scop de divertisment”, relatează Mirror US.

Minaj a dezvăluit că a fost reținută timp de 5-6 ore înainte de a i se permite, în cele din urmă, să se îmbarce în avion, care a fost întârziat cu 20 de minute, ceea ce i-a asigurat și mai mult faptul că a ratat spectacolul. Zborul în sine a durat doar 50 de minute, dar întârzierea a fost suficient de semnificativă pentru a-i afecta programul.

Nicki și-a prezentat apoi scuzele fanilor ei care așteptau cu nerăbdare concertul, promițând să organizeze concertul fie în iunie, fie în iulie, în schimb, mai multe detalii fiind așteptate să fie anunțate duminică.

În plus, vedeta a dezvăluit datele hotelului său, arătându-și dorința de a se vedea cu fanii de la balconul său sau chiar de a se întâlni cu ei la parter. Ea a adăugat cu îngrijorare: „Voi fi acolo pentru aproximativ o oră. Am vrut măcar să ajung să te văd. Dar dacă sunteți în pat, vă rog RĂMÂNEȚI acolo. O să vă țin la curent mâine. Ve iubesc.”

Citește și