• Responsabila cu armele de pe platoul filmului Rust este acuzată că a băut alcool și a consumat marijuana cu o seară înaintea incidentului.
  • Hannah Gutierrez-Reed a încercat apoi să ascundă probele.
  • Actorul Alec Baldwin a împușcat-o mortal, în timpul filmărilor, pe directoarea de imagine Halyna Hutchins pe 21 octombrie 2021.

Responsabila cu armele de pe platoul filmului Rust este acuzată că a băut alcool și a consumat marijuana cu o seară înaintea incidentului, în care o persoană a murit și alta a fost rănită. Hannah Gutierrez-Reed a încercat apoi să ascundă probele, scrie Daily Mail.

Noua acuzație vine după ce, anterior, Hannah Gutierrez-Reed, responsabila de armele de pe platoul filmului Rust a fost găsită vinovată de incidentul de pe platoul de filmare în urma căruia Alec Baldwin a împușcat, din greșeală, doi membri ai echipei de filmare.  

Ea este singura persoană care a mai rămas în dosar, fiind cea care a încărcat arma cu gloanțe reale, în loc de gloanțe oarbe. Săptămâna trecută, procurorul de caz a spus că Hannah Gutierrez-Reed a consumat alcool și s-a drogat cu o seară înaintea incidentului, iar acum au apărut informații conform cărora responsabila cu armele de pe platou a încercat și să falsifice probele în acest sens.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Hannah Gutierrez-Reed, acuzată de procurori că era mahmură în ziua în care Halyna Hutchins a fost împușcată mortal

Hannah Gutierrez-Reed a dat droguri altcuiva în ziua filmării, cu scopul de a preveni o posibilă urmărire a sa în acest sens, conform procurorului special. 

Avocatul lui Gutierrez-Reed a criticat acuzațiile procurorului care se ocupă de caz, care vin la aproape doi ani de la debutul investigației, spunând că ,,este șocant că, după 20 de luni de anchetă, procurorul special aruncă acum o acuzație complet nouă împotriva doamnei Gutierrez Reed, fără nicio notificare prealabilă sau declarații ale martorilor, rapoarte de laborator sau dovezi care să o susțină” .

Acuzația de omor a fost făcută împotriva lui Alec Baldwin, care a îndreptat o armă încărcată cu gloanțe adevărate, în loc de gloanțe oarbe, fără ca el să știe, spre directorul de imagine Halyna Hutchins în timpul unei repetiții. Arma s-a descărcat, ucigând-o pe aceasta și rănindu-l pe regizorul Joel Souza.

Citește și

15 producători de case modulare și tiny houses se adună la Tiny House Festival de la Râșnov în acest weekend. Vezi programul evenimentului

Tot mai mulți pacienți preferă roboții bazați pe A.I. în locul terapeuților. Reacția psihologilor

24 de statui antice de bronz descoperite în Toscana vor fi expuse la Roma. Când se deschide expoziția