• Nominalizările pentru premiile Oscar 2024 vor fi anunțate astăzi.
  • Cillian Murphy, Emma Stone, Robert Downey Jr. și Da’Vine Joy Randolph au șanse mari să obțină nominalizări pentru interpretare.
  • Jimmy Kimmel va fi gazda ceremoniei din acest an de la Los Angeles, pe 10 martie.

Nominalizările pentru premiile Oscar 2024 vor fi anunțate astăzi, după un an important pentru cinematografie, în care „Barbie” și „Oppenheimer” au dominat box office-ul.

„Poor Things”, „The Holdovers” și „Killers of the Flower Moon” sunt, de asemenea, așteptate să fie pe listă atunci când vor fi anunțate nominalizările, de la ora 15:00, ora României.

Cillian Murphy, Emma Stone, Robert Downey Jr. și Da’Vine Joy Randolph au șanse mari să obțină nominalizări pentru interpretare, scrie BBC.

Recomandări

ÎN CE INVESTEȘTE BIDEN BANII
STEVE BUSCEMI A FOST ATACAT PE STRADĂ
CÎRSTEA A FOST ELIMINATĂ LA ROMA
CIOLACU VREA PARC TEMATIC URIAȘ
6.000 DE OAMENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
NE LUĂM ANGAJAȚII DIN AFARĂ

Jimmy Kimmel va fi gazda ceremoniei din acest an de la Los Angeles, pe 10 martie.

Fenomenul Barbenheimer, o tendință care a făcut ca mii de fani să rezerve bilete pentru a vedea ambele filme în aceeași zi vara trecută, face ca Oscarurile din acest an să fie mult mai accesibile decât de obicei.

După o schimbare a regulilor în urmă cu câțiva ani, menită să lărgească aria de selecție, categoria „Cel mai bun film” are acum 10 locuri disponibile.

Favorite sunt „Oppenheimer”, „Barbie”, „Poor Things”, „Killers of the Flower Moon” și „The Holdovers”.

„Anatomy of a Fall, Maestro”, „The Zone of Interest”, „Past Lives” și „American Fiction” sunt, de asemenea, considerate favorite și au mari șanse de a concura pentru cel mai prestigios premiu al Academiei.

Citește și