• Charlotte, Louis și fratele lor mai mare, George, locuiesc cu părinții lor în Home Park din Windsor.
  • Copiii au apărut recent și într-o fotografie inedită a regretatei regine.
  • Familia se va pregăti pentru încoronarea regelui de sâmbătă.

O nouă fotografie cu prințesa Charlotte a fost publicată pentru a marca cea de-a opta aniversare a acesteia, care are loc marți, scrie Sky News. Kate, prințesa de Wales, a făcut fotografia în Windsor în acest weekend și o arată pe cea de-a treia prințesă în linia de succesiune la tron zâmbind și relaxată.

Aceasta vine la scurt timp după ce a fost publicată o fotografie cu fratele ei Louis, așezat într-o roabă, pentru a sărbători împlinirea vârstei de cinci ani pe 23 aprilie. Charlotte, Louis și fratele lor mai mare, George, locuiesc cu părinții lor în Home Park din Windsor.

Familia se va pregăti pentru încoronarea regelui, sâmbătă, Charlotte și frații ei urmând să participe la procesiunea de la Westminster Abbey. Prințul George va participa la slujbă, iar copiii sunt așteptați mai târziu să apară la balconul Palatului Buckingham. Copiii au apărut recent și într-o fotografie inedită a regretatei regine, publicată la cea de-a 97-a aniversare a acesteia.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Aceasta o arată zâmbind alături de unii dintre nepoții și strănepoții ei și a fost făcută de Prințesa de Wales la Balmoral. Prințesa de Wales este un fotograf pasionat și face adesea fotografii pentru a marca ocazii de familie. Ea și prințul William au publicat săptămâna trecută o altă imagine – care îi arată pe bicicletă – pentru a marca cea de-a 12-a aniversare a nunții lor.

Imaginea, realizată de fotograful Matt Porteous, a fost făcută în Norfolk anul trecut și postată cu legenda 12 ani” și un emoji cu o inimă.

Citește și