O nouă poveste marca James Bond. „On His Majesty’s Secret Service” va celebra încoronarea regelui Charles

Ian Fleming Publications i-a dat o nouă sarcină lui Charlie Higson, autorul seriei Young Bond, să scrie o nouă aventură a lui James Bond pentru a sărbători încoronarea regelui Charles, scrie Variety.

Noua poveste a lui 007, On His Majesty’s Secret Service”, îl aduce pe Bond în zilele noastre. Este 4 mai, cu două zile înainte de încoronarea regelui Charles al III-lea. James Bond este trimis în ultima clipă să zădărnicească o încercare de a perturba încoronarea de către bogatul, excentricul și autointitulatul Athelstan de Wessex, care are o misiune mortală pentru a da o lecție Regatului Unit. Bond trebuie să demonteze planurile sale dubioase și să învingă echipa sa de mercenari angajați în mod privat.

On His Majesty’s Secret Service” va fi publicat pe 4 mai, înainte de încoronarea din 6 mai și la 60 de ani de la publicarea celui de-al 10-lea roman al lui Fleming, On Her Majesty’s Secret Service”, în 1963. Higson a scris cinci romane din seria sa, romane de spionaj pentru tineri adulți care îl prezintă pe Bond ca adolescent care frecventează școala de la Colegiul Eton în anii 1930.

Higson a spus: Când Ian Fleming Publications a venit la mine cu ideea de a scrie o poveste despre Bond pentru adulți, cu puțin mai mult de o lună în urmă, am fost încântat – până când mi-am dat seama că trebuie să fie gata pentru încoronarea din mai. Să o scriu și să o întorc într-un timp atât de scurt avea să fie la fel de tensionat și de zdrobitor ca orice misiune Bond. Deși, desigur, nimeni nu va trage în mine.”

Dar mă gândeam să scriu o aventură pentru adulți încă de când lucram la cărțile din seria Young, iar el a izbucnit din mine cu ambii pumni în aer. Era tot ce puteam să fac pentru a ține pasul cu el și pentru a-i pune povestea pe hârtie. Fleming era renumit pentru faptul că scria repede, iar eu am canalizat această energie. Și acum este atât de interesant pentru mine să intru în sfârșit în lumea lui Bond adult, a spus autorul.

Citește și:

Exit mobile version