• Rainbowland a apărut pe albumul Younger Now din 2017 al lui Miley.
  • Administratorii de la Școala Elementară Heyer din Waukesha au interzis recent unei clase de clasa întâi să interpreteze cântecul din 2017.
  • Miley Cyrus a reacționat la interdicție prin intermediul fundației sale Happy Hippie Foundation.

Miley Cyrus a reacționat la faptul că piesa sa Rainbowland a fost interzisă la o școală primară din Wisconsin. Administratorii de la Școala Elementară Heyer din Waukesha au interzis recent unei clase de clasa întâi să interpreteze cântecul din 2017 la un viitor concert deoarece versurile sale ar putea fi considerate controversate”, scrie Music News.

Cântecul conține versuri în sprijinul comunității LGBTQ+, cum ar fi Unde suntem liberi să fim exact cine suntem / Să săpăm cu toții adânc în interior / Să dăm la o parte judecata și frica / Să îndreptăm lucrurile greșite / Și să punem capăt luptei.”

Miley Cyrus a reacționat la interdicție prin intermediul fundației sale Happy Hippie Foundation, anunțând că a făcut o donație către Pride and Less Prejudice, o organizație care oferă gratuit în clasele de școală cărți adecvate vârstei LGBTQ+.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Pentru elevii inspirați din clasa întâi de la Heyer Elementary, continuați să fiți VOI. Credem în inima noastră de Happy Hippie că voi veți fi cei care vor da la o parte judecata și frica și ne veți face pe toți mai înțelegători și mai acceptați”, au scris reprezentanții fundației pe Twitter.

În onoarea și celebrarea viitorului vostru BRIGHT Happy Hippie face o donație către @lessprejudice pentru a ajuta la crearea unor săli de clasă mai incluzive!” Oficialii de la Pride and Less Prejudice și-au exprimat recunoștința pentru donație pe site-ul său.

Mulțumim lui Miley Cyrus și Fundației Happy Hippie pentru că au donat cu generozitate organizației noastre! Suntem recunoscători pentru sprijinul vostru, iar donația voastră ne va ajuta să trimitem (sic) cărți care includ LGBTQ în clasele de școală primară din SUA și Canada!”, au scris aceștia. Rainbowland a apărut pe albumul Younger Now din 2017 al lui Miley, când a prezentat-o pe nașa ei, Dolly Parton.

Citește și: