• Sanderson a declarat că este foarte dezamăgit” de rezultat.
  • Am glumit despre site-urile de întâlniri, nu? E ca și cum, voi fi pe internet pentru totdeauna”.
  • Gwyneth Paltrow a spus într-o declarație că este mulțumită de verdict.

Terry Sanderson, bărbatul care a dat-o în judecată pe Gwyneth Paltrow în urma unei coliziuni la schi în 2016, a recunoscut că acum crede că procesul nu a meritat deranjul lui. Un juriu din Park City, Utah, a declarat joi, în verdictul său, că optometristul pensionar în vârstă de 76 de ani a fost 100%” vinovat de coliziunea de schi, care a avut loc în urmă cu șapte ani la Deer Valley Resort. Paltrow a primit 1 dolar și rambursarea cheltuielilor de judecată în contraprocesul său, scrie People.

Vorbind cu reporterii în afara sălii de judecată după aceea, Sanderson a declarat că este foarte dezamăgit” de rezultat. Când a fost întrebat dacă procesul – și procesul televizat în direct, în care au fost expuse mărturiile fiicelor sale și ale fostei sale iubite, precum și detalii despre istoricul său medical – a meritat, el a răspuns: Categoric nu”.

Știind asta acum, nu”, a spus el despre detaliile private făcute publice. Am glumit despre site-urile de întâlniri, nu? E ca și cum, voi fi pe internet pentru totdeauna”. În timp ce depunea mărturie în proces, Sanderson a făcut comentariul: Ei bine, nu mai pot intra niciodată pe un alt site de întâlniri. … Este durerea de a încerca să dai în judecată o celebritate”.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

Într-o declarație după verdict, avocații săi au spus: Suntem dezamăgiți de rezultat, dar iubim și susținem procesul juridic. Îi mulțumim judecătorului Holmberg, juriului și personalului pentru toate eforturile lor. Vom petrece următoarea perioadă evaluând și discutând ce vom face de acum încolo”. Gwyneth Paltrow a spus într-o declarație că este mulțumită de verdict.

Citește și: