• Paltrow a declarat săptămâna trecută că Sanderson a intrat cu schiurile în ea.
  • După ce a fost citit verdictul, Paltrow a dat o declarație prin intermediul avocaților ei.
  • Avocatul lui Sanderson a cerut joi juriului să ia în considerare leziunile cerebrale ale clientului său.

Gwyneth Paltrow a avut câștig de cauză în procesul civil legat de o coliziune la schi din 2016. Un juriu din Utah a constatat joi că Paltrow, actriță premiată cu Oscar și fondatoare și CEO al Goop, nu este responsabilă și i-a dat dreptate în ceea ce privește cererea reconvențională împotriva bărbatului care a dat-o în judecată, scrie CNN.

Terry Sanderson, un optometrist pensionat, a dat-o în judecată pe Paltrow pentru rănile de durată pe care le-a suferit când cei doi s-au ciocnit la Deer Valley Resort din Park City, Utah, în urmă cu mai bine de șapte ani.

Juriul din procesul civil a deliberat timp de puțin peste două ore înainte de a da verdictul în favoarea lui Paltrow, care a declarat că Sanderson a fost cel care a intrat cu schiurile în spatele ei în timp ce ea se afla în pantă față de el. Procesul a început pe 21 martie.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Avocatul lui Sanderson a cerut joi juriului să ia în considerare leziunile cerebrale ale clientului său și speranța de viață, sugerând ca juriul să îi acorde 3,2 milioane de dolari lui Sanderson. În plângerea lui Sanderson se susține că daunele sale au fost de peste 300.000 de dolari.

Paltrow a declarat săptămâna trecută că Sanderson a intrat cu schiurile în ea. Ea a cerut și a primit 1 dolar în daune, plus onorariile avocaților în cererea reconvențională.

După ce a fost citit verdictul, Paltrow a dat o declarație prin intermediul avocaților ei.

„Sunt mulțumită de rezultat și apreciez toată munca depusă de judecătorul Holmberg și de juriu și le mulțumesc pentru grija cu care au tratat acest caz”, a declarat Paltrow. Avocatul ei, Steve Owens, a dat și el o declarație. „Suntem mulțumiți de acest rezultat unanim și apreciem modul atent în care judecătorul și juriul au gestionat cazul”, a spus el. „Gwyneth are o istorie de a susține ceea ce crede – această situație nu a fost diferită și va continua să lupte pentru ceea ce este corect.”

Sanderson a vorbit cu reporterii în afara instanței. El a spus că, atunci când Paltrow a fost văzută punându-și mâna pe umărul lui după ce a fost citit verdictul, i-a spus: „Îți doresc numai bine”. Ulterior, el a spus că el crede că „ea crede că are adevărul”, dar a afirmat că nu a prezentat niciun „fals” în timpul procesului.

Citește și: