• Ivanka a făcut primele declarații cu privire la acuzații prin intermediul unui scurt mesaj pe Instagram Story.
  • Îmi iubesc tatăl și îmi iubesc țara. Astăzi, sunt îndurerată pentru amândoi”, a scris ea.
  • Prima înfățișare a lui Trump în instanță nu va fi transmisă în întreaga țară.

Joi, Donald Trump a devenit primul fost președinte din istoria Statelor Unite care se confruntă cu acuzații penale, atunci când un mare juriu din Manhattan a votat pentru punerea sa sub acuzare, la mai bine de șase ani după ce ar fi plătit bani pentru tăcerea starului de filme pentru adulți Stormy Daniels, în timp ce era candidat la președinție în 2016, scrie People.

Ivanka, în vârstă de 41 de ani, a făcut primele declarații cu privire la acuzații prin intermediul unui scurt mesaj pe Instagram Story vineri. Îmi iubesc tatăl și îmi iubesc țara. Astăzi, sunt îndurerată pentru amândoi”, a scris ea. Apreciez vocile din întregul spectru politic care își exprimă sprijinul și îngrijorarea.” Acuzațiile împotriva lui Donald Trump ar putea fi făcute publice marți, când fostul președinte, în vârstă de 76 de ani, este așteptat să se prezinte într-o sală de judecată din Manhattan pentru a fi pus sub acuzare, potrivit avocaților săi.

NBC News relatează că procurorul Alvin Bragg poate cere atunci instanței să desecretizeze acuzațiile sau să aștepte până la prima audiere în acest caz. Surse au indicat unor instituții, inclusiv CNN, că Trump s-ar putea confrunta cu cel puțin 30 de acuzații – unele dintre acestea provenind din faptul că presupusa plată de 130.000 de dolari pentru tăcere a fost documentată ca cheltuieli legale” în registrele financiare ale Organizației Trump.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Cu toate acestea, după cum a precizat The Washington Post, prima înfățișare a lui Trump în instanță nu va fi transmisă în întreaga țară, întrucât New York interzice utilizarea camerelor de luat vederi în majoritatea sălilor de judecată.

În timp ce Trump și avocatul său de lungă durată Michael Cohen au negat inițial afirmațiile privind o aventură, Cohen a recunoscut ulterior că a existat o plată făcută către vedeta porno. Înainte de aflarea veștii despre punerea sub acuzare a lui Trump, o sursă socială a declarat pentru PEOPLE că el și Ivanka nu mai vorbesc”.

Citește și: