• Marele Juriu al Tribunalului Penal din Manhattan a votat pentru punerea sub acuzare a lui Donald Trump.
  • Trump este investigat în legătură cu presupusul său rol în schema de plată a unor sume de bani pentru tăcere și de mușamalizare în care a fost implicată vedeta de filme pentru adulți Stormy Daniels
  • Vineri, surse au declarat că rechizitoriul ar putea include și un alt scandal.

După cum știi deja, Marele Juriu al Tribunalului Penal din Manhattan a votat pentru punerea sub acuzare a lui Donald Trump. Este pentru prima dată în istoria Americii când un actual sau fost președinte se va confrunta cu acuzații penale.

Fostul președinte este investigat în legătură cu presupusul său rol în schema de plată a unor sume de bani pentru tăcere și de mușamalizare în care a fost implicată vedeta de filme pentru adulți Stormy Daniels, care datează din timpul alegerilor prezidențiale din 2016, .

Surse americane au scos la lumină, vineri, faptul că rechizitoriul ar putea include și un alt scandal. Este vorba despre relația și plățile lui Trump către Karen McDougal, model Playboy, spun unii ziariști americani. Rămâne de văzut dacă rechizitoriul va include această informație.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Citește și:

LIVE UPDATE. Donald Trump, pus sub acuzare penală. Marele Juriu din Manhattan a decis inculparea fostului președinte american

Prima reacție a lui Donald Trump, după ce a fost pus sub acuzare: „Este persecuție politică”

Cine este Stormy Daniels? Legătura dintre starul de filme pentru adulți și Donald Trump