• Donald Trump va fi probabil pus sub acuzare miercuri, dar nu va apărea în fața unui judecător din New York decât săptămâna viitoare.
  • Fostul președinte, care se află în prezent în Florida, este de așteptat să fie acuzat oficial mâine.
  • Daniels își întărește și ea securitatea după ce avocatul ei a declarat că a primit mesaje îngrijorătoare, inclusiv unele care o amenințau cu moartea.

Donald Trump va fi probabil pus sub acuzare miercuri, dar nu va apărea în fața unui judecător din New York decât săptămâna viitoare.

Nu va avea loc nicio punere sub acuzare în această săptămână”, a declarat marți în exclusivitate pentru DailyMail o sursă familiarizată cu procedurile. Fostul președinte, care se află în prezent în Florida, este de așteptat să fie acuzat oficial mâine, după care biroul procurorului districtual din Manhattan va lua legătura cu Trump și cu serviciul său secret pentru a face aranjamentele necesare pentru predarea sa, potrivit sursei citate.

Între timp, Departamentul de Poliție din New York și Departamentul de Poliție Metropolitană sunt la datorie, toți ofițerii fiind pregătiți pentru orice în urma posibilei inculpări.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA

Oficialii din New York și Washington se pregătesc pentru posibile tulburări și demonstrații după ce fostul președinte i-a îndemnat pe susținătorii săi să protesteze, protesteze, protesteze”, ca răspuns la o potențială punere sub acuzare pronunțată de procurorul districtului Manhattan, Alvin Bragg, în legătură cu plățile de bani tăinuiți făcute lui Stormy Daniels.

Trump, în vârstă de 76 de ani, a declarat săptămâna trecută că se aștepta să fie arestat marți, dar un reprezentant al forțelor de ordine a declarat pentru DailyMail că o punere sub acuzare va avea loc cel mai devreme miercuri.

Poliția metroului din Washington se pregătește de asemenea pentru proteste, dar Poliția Capitoliului SUA nu urmărește în prezent nicio amenințare directă sau credibilă la adresa Capitoliului SUA”, notează o evaluare a departamentului de informații obținută de CNN.

Citește și