• Tate a fost arestat pe 29 decembrie la București, împreună cu Tristan și două românce.
  • Tate, în vârstă de 36 de ani, a susținut că există 0% șanse să fie găsit vinovat.
  • În timp ce el și fratele său ieșeau împreună din închisoarea din București, influencerul a păstrat tăcerea.

Eliberat, Andrew Tate a susținut că acum are o claritate absolută a gândirii, într-o înregistrare video în care apare topless, în care se plimbă înainte și înapoi în timp ce fumează un trabuc la el acasă, după ce a fost eliberat din închisoare în arest la domiciliu, scrie Daily Mail.

Andrew Tate le-a mulțumit susținătorilor săi după ce el, fratele său Tristan și două presupuse femei complici au fost eliberați în arest la domiciliu dintr-o închisoare din România, în cadrul unei anchete în curs de desfășurare privind presupuse infracțiuni de trafic de persoane, viol și infracțiuni de bandă criminală.

În timp ce el și fratele său ieșeau împreună din închisoarea din București, influencerul a păstrat tăcerea, în timp ce Tristan a făcut o scurtă declarație în care a susținut că decizia judecătorului ar fi fost justificată.
Tate, în vârstă de 36 de ani, a susținut că există 0% șanse să fie găsit vinovat, înainte de a încărca ciudatul videoclip topless înapoi la reședința din România în care a fost arestat pe 29 decembrie.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Împreună cu videoclipul în care el pufăie fum de țigară în interiorul vilei din București – unde ar fi ținut femei ca prizoniere și le-a forțat să creeze conținut pornografic online” – Tate a spus: De anul trecut am fost închis 24 de ore pe zi.

El a adăugat: Fără timp să stau în curte. O celulă de 3 metri cu zero electronice sau contact cu exteriorul. Claritate absolută a minții. Gânduri reale. Planuri reale. Durere intensă. O oră acasă și nu mai suport telefonul. Unele obiceiuri mor greu. Trebuie să-l învingem pe Shaytan.

Tate a fost arestat pe 29 decembrie la București, împreună cu Tristan și două românce – Luana Radu, 32 de ani, și Georgina Naghel, 28 de ani – sub suspiciunea de comiterea mai multor infracțiuni și de constituirea unui grup infracțional organizat pentru exploatarea victimelor.

Citește și: