• Vlad Craioveanu îi va avea invitați, în emisiunea „Ochii pe mine!”, pe Cristian Diaconescu, prim-vicepreședinte PMP, și pe artista Alexandra Ungureanu.
  • Cristian Diaconescu va face o radiografie a politicii românești din ultimele luni.
  • Alexandra Ungureanu va vorbi despre situația artiștilor în această perioadă.

Cristian Diaconescu – ministru de Externe în Guvernul Boc și șef al Administrației Prezidențiale în mandatul lui Traian Băsescu – face o radiografie a politicii românești din ultimele luni.

Cu doar câteva zile înainte de alegerile parlamentare din 6 decembrie, îți vorbește despre mize politice, despre alianțe pentru majoritate, dar și care va fi locul și rolul PMP în politica din România după alegeri.

Invitatul lui Vlad Craioveanu îți spune și cât de favorabilă este pentru țara noastră schimbarea de putere de la Casa Albă, dar și cum va arăta scena politică românească în următorii patru ani.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Și de la la alegeri și politică, schimbăm radical macazul și trecem la o porție de muzică.

Alexandra Ungureanu îți spune care au fost marile provocări ale acestei perioade și dacă își mai pot permite artiștii noștri să trăiască exclusiv din muzică, într-o perioadă în care restricțiile au schimbat total regulile jocului.

Despre bucuria muzicii care rămâne, indiferent de vremuri, despre readaptare și reinventare, aflați chiar de la Alexandra Ungureanu, în emisiunea cu ,,Ochii pe mine!”

O ediție pe care nu trebuie să o ratezi, miercuri, 2 decembrie, începând cu ora 20.55, la Aleph News.