• Rapperul P.Diddy a afirmat miercuri pe twitter că i-ar plăti muzicianului englez Sting suma de 5.000 de dolari pe zi pentru fragmentul împrumutat dintr-o piesă celebră.
  • Tot printr-o postare pe twitter, P.Diddy afirmă acum că a glumit în legătură cu toată povestea.
  • „Vreau să înțelegeți cu toții că am glumit!”, a scris el. „Se numește a fi fățiș! ”.

Rapperul american P.Diddy a afirmat miercuri pe twitter că i-ar plăti muzicianului englez Sting suma de 5.000 de dolari pe zi pentru fragmentul împrumutat dintr-o piesă celebră a trupei The Police din 1983, „Every Breath You Take” , pe care l-a inclus în cântecul său din 1997 „I’ll Be Missing You” fără să ceară aprobare.

Tot printr-o postare pe twitter, P.Diddy afirmă acum că a glumit în legătură cu toată povestea, scrie presa străină.

Diddy a glumit când a afirmat că îi plătește lui Sting 5.000 de dolari pe zi pentru sample-ul din Every Breath You Take , spune acum.

„Vreau să înțelegeți cu toții că am glumit!”, a scris el. „Se numește a fi fățiș! ”

Diddy spune acum că „niciodată” nu i-a plătit lui Sting vreo sumă de bani în fiecare zi pentru că a eșantionat cântecul fără să-l întrebe.

„Eu și @OfficialSting suntem prieteni de mult timp! El nu mi-a cerut niciodată 3.000 sau 5.000 de dolari pe zi pentru Missing You” , a adăugat el. „Probabil că face mai mult de 5.000 de dolari pe zi de pe urma unuia dintre cele mai mari cântece din istorie” .

Citește și:

Madonna îi aduce un omagiu lui Seymour Stein: „El mi-a schimbat și mi-a modelat lumea”

De ce rapperr-ul P.Diddy îi plătește lui Sting 5000 de dolari pe zi pentru tot restul vieții

Pink primește trofeul „Icon” la premiile muzicale iHeartRadio 2023