• Pink a fost onorată cu premiul Icon la iHeartRadio Music Awards 2023, pentru contribuția sa semnificativă la industria muzicală și pentru impactul său asupra culturii pop.
  • În discursul, Pink a evidențiat toate succesele și binecuvântările din viața sa, recunoscând că a trecut prin momente dificile și a reușit să depășească obstacolele.
  • Cântăreața a făcut, de asemenea, referire la relația sa tumultuoasă din trecut cu soțul său, Carey Hart, subliniind că au trecut prin momente dificile.

Pink a fost onorată cu premiul Icon la iHeartRadio Music Awards 2023, care a avut loc la Dolby Theatre din Los Angeles. Potrivit revistei People, în discursul său, cântăreața a făcut referire la toate succesele și binecuvântările pe care le-a avut în viață și în cariera sa. De asemenea, a menționat și relația sa tumultuoasă din trecut cu soțul său, Carey Hart. Discursul emoționant a fost un moment deosebit pentru toți cei prezenți la eveniment.

Câștigătoarea unui prestigios premiu Grammy și-a început discursul de mulțumire cu o notă emoționantă, recunoscând rolul vital pe care iHeartRadio l-a jucat în realizarea acestui moment memorabil. Aceasta a menționat apoi cu recunoștință prezența celor două legende ale muzicii, Kelly Clarkson și Pat Benatar, alături de care a avut onoarea să cânte și să împărtășească această experiență unică. Făcând ceea ce îi place cel mai mult și având alături oamenii pe care îi iubește, inclusiv copiii ei dragi din public, câștigătoarea a descris acest moment ca fiind un adevărat miracol de Crăciun, scrie GeoTv.


În mod obișnuit, în astfel de momente, cântăreața încearcă să glumească sau să se autodeprecieze, însă de data aceasta a ales să fie sinceră și să spună că fiecare text pe care îl scrie este inima ei care plânge, se înfurie, speră, țipă și imploră. Ea a menționat că fanii ei au fost alături de ea în această călătorie de aproape 25 de ani și că unii pot găsi ceea ce face enervant, dar alții o consideră curajoasă și necesară.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Pink a vorbit apoi despre vulnerabilitate și despre modul în care aceasta există „din momentul în care ne naștem până în momentul în care murim, iar mulți dintre noi ne petrecem întreaga viață fugind de ea”.

Ea a adăugat: „Am decis să fac din vulnerabilitate munca vieții mele și celor dintre voi care mi-au fost alături în această aventură, vă mulțumesc din suflet. Sunt recunoscătoare că sunt în viață. Sunt recunoscătoare că pot face asta cu singura mea viață prețioasă. Și mai presus de toate, Willow și Jameson, sunt recunoscătoare că sunt mama voastră”, a spus cântăreața despre cei doi copii ai săi, pe care îi împarte cu Hart.

După aceea, ea a adresat mulțumiri lui Roger Davies, managerul ei, și a strigat către soțul ei, spunându-i că este sursa sa de inspirație.

Citește și: