Pălăria care a fost purtată de Harrison Ford în filmul „Indiana Jones and the Temple of Doom” s-a vândut cu 630.000 de dolari

Pălăria purtată de actorul Harrison Ford în cel de-al doilea film al francizei „Indiana Jones” a fost vândută la licitaţie.

Indiana Jones, un arheolog aventurier, este văzut cu această pălărie chiar la începutul filmului.

Casa de licitaţii a declarat că pălăria a fost folosită şi în timpul unor şedinţe foto suplimentare în studiourile de efecte vizuale ale producătorului George Lucas.

Pălăria a fost purtată şi de dublura lui Ford în filmul din 1984, Dean Ferrandini, şi a fost vândută împreună cu fotografii inedite ale cascadorului. Ferrandini a murit anul trecut. Pălăria provine din colecţia sa personală, potrivit BBC.

De asemenea, la licitaţie a fost vândută o cască a unui stormtrooper imperial folosită în filmul Star Wars Return Of The Jedi din 1983, care a fost cumpărată cu 315.000 de dolari, precum şi o baghetă folosită de actorul Daniel Radcliffe în Harry Potter And The Prisoner of Azkaban, care a atras o ofertă câştigătoare de 53.550 de dolari.

Între timp, un costum purtat de Daniel Craig în filmul James Bond Skyfall din 2012 a fost vândut cu 35.000 de dolari.

Casa de licitaţii Propstore este „mândră că a reuşit să pună în legătură un număr atât de mare de fani cu piesele istorice pe care le preţuiesc”.

Exit mobile version