• Se deschide sezonul de schi la Păltiniș Arena. În prima zi, programul este între 17.00 – 21.00.
  • La petrecerea de deschidere de pe 1 Decembrie, vor cânta DJ Funky Drop și DJ Abasc.
  • Pe timpul zilei freeskierii și snowboarderii se reunesc pentru concursul de pe Arena JIB.

Am vești bune pentru iubitorii sezonului rece. Se deschide sezonul de schi și snowboard la Păltiniș Arena, cea mai înaltă stațiune din România. Zăpada s-a lasat așteptată, iar stratul de zăpada este de zeci de centrimetri, un moment propice pentru deschiderea porților de la Păltiniș Arena. În prima zi, complexul va fi deschis între 17 și 21.

„Vă așteptăm aici la Păltiniș Arena, unde, din ce știu eu, avem cel mai mare strat de zăpadă la ora actuală. Condițiile sunt extrem de bune pentru toți iubitorii de schi. Toți instructorii noștri sunt pregătiți să vă primească cu brațele deschise și să vă ajute în inițierea sporturilor de zăpadă”, a explicat Mihai Drăghici, monitor de schi, pentru Aleph News.

„Așteptăm un sezon chiar bun, din toate punctele de vedere, având în vedere că nu am mai avut în ultimii 6 ani un start atât de bun, cu atât de multă zăpadă și drept dovadă, resortul s-a deschis astăzi de dimineață de la ora 10, am avut o mică modificare a programului și deja este foarte multe lume în resort, spațiile de cazare sunt pline de turiști”, a adăugat el.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Citește și