• Balenciaga a dat startul trendului încălțămintei supradimensionată cu #trooperboots și #steroidboots.
  • Pantoful în stilul desenului animat pare să se coreleze cu o mișcare în modă mult mai largă „clowncore”
  • „Cizma roșie mare” de la MSCHF a fost un succes printre fashioniste și celebrități

Săptămâna modei de la Paris lansează un nou trend, încălțămintea comică cu volume exagerate. Balenciaga a început acest trend, cu trooper boots și steroidboots. Le regăsim în ținutele multor influencieri, care primesc aceste item-uri le insereaz în ținute si astfel se propaga un trend, scrie Daily Mail.

Iar cei care sunt cu adevărat impătimiti ai modei ca un cult ajung să iși achiziționeze aceste accesori Am mai văzut „puddle boot” de la Bottega Veneta până la colectivul de artă MSCHF și-a lansat „cizma roșie mare”, care a atras antenția în online și consumul de animeuri a crescut foarte mult în pandemie.

Și uite cum pantoful în stilul desenului animat pare să se coreleze cu o mișcare în modă mult mai largă „clowncore”, o estetică inspirată de circ care a câștigat acțiune pe TikTok în 2020.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Mișcarea clovnului

Iar acum „Scrierile de couture din Paris de primăvară 2023 au făcut o mulțime de referiri la clovni și arlechini , legându-se de mișcarea nucleului clovnului”,este vorba de a fi jucăuși și de evadare, ceea ce are sens pentru că trăim vremuri foarte confuze, iar moda încearcă întotdeauna să dea sens vremurilor confuze

Nu există nicio îndoială că nebunia actuală pentru pantofii mari, atinge un sentiment omniprezent de nostalgie. „Ne amintesc de amintirile din copilărie, evocând un sentiment de familiaritate și căldură, momente distractive: stropirea în bălți și jocul cu prietenii într-o lume fără griji.”

Cei de MSCHF, referindu-se la Big Red Boot, care sunt o abstractizare care ne eliberează de constrângerile realității” și avem cea mai mare nevoie în acest moment.

Citește și: