• Prințesa Eugenie a distribuit o fotografie cu băieții ei, August și Ernest.
  • Mulți fani au spus că August este „copia” lui Archie, fiul mai mare al prințului Harry.
  • Prințul Harry și prințesa Eugenie au o strânsă legătură.

Fanii familiei regale au rămas surprinși în urma unei fotografii postate de prințesa Eugenie pe rețelele sociale, cu fiul său, August. Mulți dintre internauți sunt de părere că fiul cel mare al prințesei seamănă izbitor cu Archie, băiatul prințului Harry, scrie Daily Mail.

Fiica cea mică a prințului Andrew și a ducesei de York a strâns aprecieri din partea utilizatorilor pe Instagram în momentul în care a anunțat nașterea lui Ernest George Ronnie Brooksbank, pe 30 mai 2023. Fotografia îl arată pe fiul ei mai mare, August, cum îl privește pe frățiorul său. „Augie adoră să fie deja fratele mai mare”, a scris Eugenie.

Cu toate acestea, mulți fani regali au fost mai degrabă atrași de asemănările izbitoare dintre August și un alt membru al familiei regale. Unii internauți au comentat că micuțul de doi ani este „geamăn” cu fiul cel mare al prințului Harry, Archie, care a împlinit patru ani luna trecută.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”

Unul a scris: „Este incredibil cât de mult se aseamănă Archie și August! Cât de drăguți sunt acești doi verișori mici”. „August și Archie sunt gemeni”, a adăugat un fan. Un altul a comentat: „Felicitări lui Eugenie și Jack pentru nașterea fiului ei Ernest. Mi se pare mie sau poza cu August, fiul lui Eugenie, arată identic cu fotografia pe care ni s-a arătat-o cu Archie?”.

„Sincer, Eugenie ar putea să posteze o fotografie cu Archie și să spună că este August, eu nu aș face diferența”, a scris un utilizator. „Nu am văzut prea multe din niciunul dintre ei, iar din puținul pe care l-am văzut, cred că arată asemănător”.

Prințul Harry și prințesa Eugenie se bucură de o legătură strânsă și este probabil ca băieții lor mai mari să se fi întâlnit de mai multe ori. Prințesa este director la galeria internațională de artă „Hauser & Wirth”, iar soțul ei lucrează în domeniul marketingului. Cuplul s-a căsătorit în octombrie 2018.

Citește și: