• Paris Hilton a fost criticată de organizația pentru drepturile animalelor Peta (People for the Ethical Treatment of Animals) după ce a achiziționat un nou cățeluș chihuahua.
  • Hilton a întrebat fanii ce nume să-i pună noului membru: „Absolut îndrăgostită de noul meu cățeluș! ! Atât de special încât este înrudit cu îngerul meu Harajuku B**** (…) Cum ar trebui să-mi numesc noul meu copil?”
  • „Dacă vrei să aduci un animal în viața ta, adoptă întotdeauna dintr-un adăpost”, a scris organizația.

Paris Hilton a anunțat că a primit un nou cățeluș, care este rudă cu unul dintre câinii ei răposați. Bătrânul chihuahua a murit în mai, la vârsta de 23 de ani, lăsându-o pe Hilton „cu inima frântă”, scrie The Independent. Organizația pentru drepturile animalelor a descris achiziția lui Paris Hilton ca fiind „problematică” și a acuzat-o de o „splurire a speciștilor” după ce a distribuit un videoclip cu noul ei câine pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Într-o postare pe Instagram, DJ-ul în vârstă de 42 de ani a distribuit un clip cu cățelușul fiind livrat la conacul ei. Videoclipul a arătat-o, de asemenea, prezentând câinele drept „vărul lui Harajuku B*”.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Ea a scris în descrierea postării: „Absolut îndrăgostită de noul meu cățeluș! El este atât de adorabil și dulce! Atât de special încât este înrudit cu îngerul meu Harajuku B****, care a murit la începutul acestui an. E ca și cum ai avea încă o bucată din ea aici cu mine. Cum ar trebui să-mi numesc noul meu copil?”

PETA îndeamnă oamenii să înfieze animale de la adăposturi

PETA a declarat că achiziționarea de animale de la magazinele destinate animalelor de companie sau de la crescători ar putea duce la moartea unui animal într-un adăpost și a îndemnat oamenii să „se angajeze să nu cumpere animale”.

„Dacă vrei să aduci un animal în viața ta, adoptă întotdeauna dintr-un adăpost”, a scris organizația. Potrivit PETA, există aproximativ 70 de milioane de câini și pisici fără adăpost în SUA și că în fiecare an, doar 10% din această populație este vreodată admisă într-un adăpost.

Citește și