• Angajații încearcă să își vadă de treaba lor în timp ce o femeie este rugată să urce pe cântarul de bagaje pentru că a pretins că are 58 de kilograme”, a scris un utilizator în dreptul unui videoclip.
  • În legenda clipului, ea a adăugat că angajații ar fi avut nevoie să știe greutatea fiecărui pasager pentru că era un avion mic”.
  • Aeroporturile sunt scăpate de sub control”, a comentat o persoană.

O femeie a povestit momentul în care o colegă de călătorie ar fi fost rugată să urce pe un cântar de bagaje pentru a fi cântărită înainte de a se urca în avion. Lillian, care poartă numele de utilizator @lilwessel pe TikTok, a încărcat recent o fotografie a incidentului, în care se vede o femeie cu fața în față și stând pe ceea ce părea a fi un cântar pentru recuperarea bagajelor, în timp ce un angajat al aeroportului privea, scrie The Independent.

Angajații încearcă să își vadă de treaba lor în timp ce o femeie este rugată să urce pe cântarul de bagaje pentru că a pretins că are 58 de kilograme”, a scris Lillian într-o legendă de text la videoclip. În legenda clipului, ea a adăugat că compania aeriană ar fi avut nevoie să știe greutatea fiecărui pasager pentru că era un avion mic”.

Este un avion mic, așa că aveau nevoie de greutatea noastră pentru a decola din motive de siguranță”, a scris ea. Videoclipul, care de atunci a fost vizualizat de peste 1,6 milioane de ori, a fost șters pentru că a fost primit cu îngrijorare de către telespectatori, mulți fiind supărați în numele femeii din cauza presupusului incident.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Aeroporturile sunt scăpate de sub control”, a comentat o persoană, în timp ce alta a spus: Acest lucru este atât de umilitor”. De când trebuie să ne declarăm greutatea atunci când zburăm?”, a întrebat altcineva. Un utilizator a mers atât de departe încât a sugerat că ar trebui să fie ilegal” pentru companiile aeriene să ia în considerare chiar și greutatea individuală a pasagerilor”.

Alții și-au împărtășit propriile experiențe în care au fost cântăriți de o companie aeriană, mulți dintre ei dezvăluind că au fost jenați” de incidente. Zburând spre casă din Filipine și m-au cântărit… Nu am fost niciodată atât de jenată în viața mea”, a scris o persoană.

O alta a spus: O dată au dat jos din avion un om foarte greu și a plâns. M-am simțit prost, dar era un avion cu 16 locuri. Nu avea cum să zboare”.

Citește și: