• Tate, în vârstă de 36 de ani, și fratele său mai mic, Tristan, în vârstă de 34 de ani, au fost reținuți de poliție timp de șase luni, jumătate din acest timp într-o celulă, iar restul în arest la domiciliu.
  • Autoritățile din România investighează presupusele lor infracțiuni.
  • Ambii frați Tate sunt acuzați că au exploatat sexual femei, folosind, se pare, metoda lover boy”.

Andrew Tate a postat vineri pe Twitter pentru a anunța că o instanță din România a decis ca el și fratele său, Tristan Tate, să rămână în arest la domiciliu pentru încă cel puțin 30 de zile. Piers Morgan a reacționat la această veste spunând că guvernul trebuie să îi acuze pe cei doi sau să îi elibereze, scrie Marca.

Tate, în vârstă de 36 de ani, și fratele său mai mic, Tristan, în vârstă de 34 de ani, au fost reținuți de poliție timp de șase luni, jumătate din acest timp într-o celulă, iar restul în arest la domiciliu, în timp ce autoritățile din România investighează presupusele lor infracțiuni. Ambii frați Tate sunt acuzați că au exploatat sexual femei, folosind, se pare, metoda lover boy”, care constă în seducerea victimelor, câștigarea încrederii acestora și apoi obligarea lor să intre în industria sexului. El și-a susținut nevinovăția pe tot parcursul investigației, iar acum susține că nici măcar nu i s-a dat un motiv pentru prelungire.

Astăzi mi s-a ordonat să mai stau încă 30 de zile în arest la domiciliu”, a scris Tate pe Twitter. Nu mi s-a spus de ce. Trei luni într-o temniță, acum trei luni acasă. Poliția îmi păzește casa. Dacă plec, mă întorc în temniță. Nu am fost liber nici măcar o zi în acest an. Nu am fost acuzat de nicio infracțiune”.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Eliberați-l pe Andrew Tate”, spune Piers Morgan. Acest lucru devine ridicol”, a scris Morgan pe Twitter. Autoritățile române trebuie fie să-l acuze pe el & fratele său dacă au dovezi reale de infracțiuni, fie să-i elibereze.” Tate, care este cetățean britanic, a apărut în emisiunea lui Morgan de mai multe ori, iar cei doi au devenit oarecum apropiați.

Caracterul lor controversat face ca ei să se poată apăra reciproc de mass-media, care uneori l-a păcălit pe unul sau pe celălalt.

Citește și: